Детали за огласот

 • Друштво за угостителство трговија и услуги ПМД-КОМ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје Скопје
 • Плата по договор
 • Вид на вработувањеНеопределено
 • Број на работни места1
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNMHH

(НЕАКТИВЕН) - ФИНАНСИСКИ АСИСТЕНТ

 • Индустрија: Угостителство
 • Краен рок: 29-02-2020
 • Скопје
Детали за огласот

Работното време е од понеделник до петок, од 08:00 do 16:00 h.

Доколку ги исполнувате потребните квалификации Ве молиме испратете го Вашето CV на меил   cvrabotuvanje@gmail.com