ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Работник во одржување

0 favorite Објавен: 17-06-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Битола

Оглас: ...

Електричар за одржување

0 favorite Објавен: 17-06-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Битола

Оглас: ...

Шанкер

1 favorite Објавен: 17-06-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за угостител...

Индустрија: Угостителство

Регион: Битола

Оглас: ...

Продавач

0 favorite Објавен: 17-06-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Разни области

Регион: Битола

Оглас: ...

Продавач

1 favorite Објавен: 17-06-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско услужно и п...

Индустрија: Разни области

Регион: Битола

Оглас: ...

Персонал за продажба

0 favorite Објавен: 17-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Агро Леска ДООЕЛ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: За потребите на нашата малопродажна...

Персонал за продажба

0 favorite Објавен: 17-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Агро Леска ДООЕЛ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: За потребите на нашата малопродажна...

Практикант

0 favorite Објавен: 17-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Intellegent Network ...

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Битолски

Оглас: Практиканти за теренско собирање на...

Пекар мајстор

1 favorite Објавен: 15-06-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Битола

Оглас: ...

Демонстратор за продажба

0 favorite Објавен: 15-06-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битола

Оглас: ...

Хигиеничар на производствени - работни простории

2 favorite Објавен: 14-06-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Производнотрговско и...

Индустрија: Производство

Регион: Битола

Оглас: ...

Персонал за работа

4 favorite Објавен: 14-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битола

Оглас: За потребите на нашата малопрода...

Персонал за продажба

2 favorite Објавен: 14-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битола

Оглас: За потребите на нашата малопрода...

ОПШТИ РАБОТНИЦИ

2 favorite Објавен: 13-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛИНЕА ДООЕЛ Битола

Индустрија: Дрвна

Регион: Битолски

Оглас: Фирмата ЛИНЕА - Битола има потреба ...

ИТ ТЕХНИЧАР

1 favorite Објавен: 13-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Клуб Спорт 77 ДОО

Индустрија: Услуги

Регион: Битолски

Оглас: Техничка поддршка За потребите н...

Возач

2 favorite Објавен: 12-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СН Сервице

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Битолски

Оглас: Вработуваме едно лице како шофер/во...

Персонал за продажба

3 favorite Објавен: 11-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: тобако широк сокак

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: Се бара девојка за работа. Нудиме о...

Продукт Специјалист

2 favorite Објавен: 11-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Цилиндо

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Битолски

Оглас: At Cylindo we’re bringing together ...

Персонал за продажба

0 favorite Објавен: 11-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: тобако широк сокак

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: Се бара девојка за работа. Нудиме о...

Рецепционер

8 favorite Објавен: 11-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Кеопс Плус ДЕЛ Битол...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Битола

Оглас: нема информација...

Шофер на камион со Ц-категорија

0 favorite Објавен: 11-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЕКО СЕРВИС ПЛУС ДОО ...

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Битола

Оглас: Вработуваме едно лице како шофер...

Продавач/ка во малопродажен објект

2 favorite Објавен: 10-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фелисис ДОО

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: продавачка за во малопродажен објек...

Книговодител-Сметководител

0 favorite Објавен: 10-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Клуб Спорт 77 ДОО

Индустрија: Услуги

Регион: Битолски

Оглас: Потребни квалификации Високо обр...

Продавач

1 favorite Објавен: 07-06-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛАЛАНДИА2001

Индустрија: Разни области

Регион: Битола

Оглас: ...

Возач на автобус

2 favorite Објавен: 07-06-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за сообраќај...

Индустрија: Автомобилска

Регион: Битола

Оглас: ...

Продавач

7 favorite Објавен: 07-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Прима Мебел ДОО

Индустрија: Трговија

Регион: Битолски

Оглас: Прима е најголемиот хрватски ланец ...

Оператор

2 favorite Објавен: 06-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Болд Девелопмент

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Битолски

Оглас: Bold Development, an English outsou...

Продавач/ка во малопродажен објект

3 favorite Објавен: 05-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: тобако широк сокак

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: Се бара девојка за работа. Нудиме о...

Дистрибутер

1 favorite Објавен: 05-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Цермат

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битолски

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО има потреба од Дистрибу...

Дистрибутер - Битола

6 favorite Објавен: 04-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЦЕРМАТ ДОО Битола

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битола

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО има потреба од Дистри...

Администратор

1 favorite Објавен: 04-06-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Младинска асоцијациј...

Индустрија: Администрација

Регион: Битола

Оглас: ...

Продавач/ка во малопродажен објект

2 favorite Објавен: 04-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕЛИКАТЕС ЕМ 87 ДООЕ...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битолски

Оглас: Се бараат лица за работа во маркет ...

Рецепционер

9 favorite Објавен: 03-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Кеопс Плус ДЕЛ Битол...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Битола

Оглас: Работното место подразбира класи...

Инженер за контрола на квалитет

10 favorite Објавен: 31-05-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛТХ Леарница ДООЕЛ

Индустрија: Автомобилска

Регион: Битолски, Дебарски, ...

Оглас: Инженер за контрола на квалитет во ...

Агроном за заштита на растенијата

3 favorite Објавен: 21-05-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: БЛАМЕЈА

Индустрија: Разни области

Регион: Битола

Оглас: ...

Оператор на CNC машина

4 favorite Објавен: 21-05-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АА

Индустрија: Производство

Регион: Битолски

Оглас: Компанијата АЛНАСЕР 2000 - ГЕРМИНА ...