Маркетинг со Вработи.се

Иднината на Вашиот бизнис зависи од Вашите одлуки. Денешната правилна инвестиција го носи утрешниот успех.

Начини на рекламирање

Рекламирање со Банер

Рекламирањето со банер е една од најпопуларните форми на маркетинг со која посакуваните резултатите се постигниваат брзо и ефективно. Со рекламирање на Вашиот бренд пред стотици илјади баратели на работа и останати професионалци, Вие создавате слика на високо реномирана компанија која инвестира во привлекувањето и задржувањето на квалификуван кадар.

Ценовник за рекламирање со банер

 

ПР Маркетинг (ПР статии, Интервјуа и Видео Интервјуа)

Бидете дел од патоказот со кој Вработи.се ги води корисниците по патот до успешна кариера. Со раскажувањето на Вашата приказна и споделувањето на совети и најдобри практики ќе продрете до срцата на многу учесници на пазарот на трудот кои неуморно се во потрага по идеалната компанија.

Ценовник за ПР Маркетинг