ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Келнер

0 favorite Објавен: 19-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: СИЛК ИНВЕСТ ГРУП ДОО...

Индустрија: Угостителство

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 19-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за градежниш...

Индустрија: Угостителство

Регион: Гевгелија

Оглас: ...

Салатер/ка, шанкер/ка

0 favorite Објавен: 19-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЛИИВ БИСЕРА

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: Ресторан  Бисера Ив има пот...

Собар/ka

0 favorite Објавен: 19-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: оранге инн доо

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Хотел Orange Inn има потреба од соб...

Служител

0 favorite Објавен: 19-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Dalma food i keterin...

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: ДАЛМА ФООД И КЕТЕРИНГ СЕРВИС ДООЕЛ ...

Келнер

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Угостителство

Регион: Дојран

Оглас: ...

Келнер/ка, Пумпаши/ки, Рецепционерки

3 favorite Објавен: 18-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Хотел Салида- Прилеп

Индустрија: Угостителство

Регион: Прилеп

Оглас: Се бараат келнери/ки со работно ...

Келнер

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за угостител...

Индустрија: Угостителство

Регион: Охрид

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Угостителство

Регион: Кичево

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТП МАРТИН-МАМ Македо...

Индустрија: Угостителство

Регион: Македонски брод

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за угостител...

Индустрија: Угостителство

Регион: Пробиштип

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Угостителство

Регион: Центар

Оглас: ...

Аниматор

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СРЦ Срце Довлеџик

Индустрија: Угостителство

Регион: Битолски

Оглас: за потребите на новоотверената летн...

Келнер/Шанкер

1 favorite Објавен: 18-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СРЦ Срце Довлеџик

Индустрија: Угостителство

Регион: Битолски

Оглас: Се бара келнер - шанкер за потребат...

Кувар/ка

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СРЦ Срце Довлеџик

Индустрија: Угостителство

Регион: Битолски

Оглас: Во пресрет на новата сезона Спортск...

Угостителски работници

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Dalma

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: ДАЛМА ФООД И КЕТЕРИНГ СЕРВИС ДОО...

Послужител

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Dalma

Индустрија: Угостителство

Регион: нема информација

Оглас: ДАЛМА ФООД И КЕТЕРИНГ СЕРВИС ДОО...

Келнер

1 favorite Објавен: 17-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за угостител...

Индустрија: Угостителство

Регион: Гевгелија

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 17-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТП за угостителство ...

Индустрија: Угостителство

Регион: Велес

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 17-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: КАФАНЧЕ ГИГО ДООЕЛ С...

Индустрија: Угостителство

Регион: Бутел

Оглас: ...

Келнер/Шанкер

0 favorite Објавен: 17-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: FAMES lounge & coffe...

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: FAMES lounge & coffee bar бара перс...

Персонал за кујна

0 favorite Објавен: 17-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ФЕЈМС

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: FAMES lounge & coffee bar ба...

Келнер

0 favorite Објавен: 16-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Угостителство

Регион: Ресен

Оглас: ...

Келнер/ка

0 favorite Објавен: 16-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Стар Кафе

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Imame potreba od dve devojki na poz...

Салатер

1 favorite Објавен: 16-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Markt Organik Dooel

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Се бара Салатер / Помошник за во ку...

Салатер

0 favorite Објавен: 16-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Џусико Компани

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: "Роо Бар Џусико" има потреба од пер...

Келнер/ка

0 favorite Објавен: 15-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Стар Кафе

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Vespa Bar Star Cafe ima potreba od ...

Рецепционер

0 favorite Објавен: 13-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Микеи Хантинг Клуб

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Хотел со 4 звезди има потреба од ра...

Келнер/ка

0 favorite Објавен: 12-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Pelistere Skopje DOO...

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Ресторан во центарот на Скопје има ...

Келнер/ка

0 favorite Објавен: 12-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Александрија А

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Ресторан во центарот на градот има ...

Келнер/ка

0 favorite Објавен: 12-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: TD Oskar KP dooel

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Irish pub St. Patrick Скопје ВРАБОТ...

Келнер/Шанкер

2 favorite Објавен: 12-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: БРУКЛИНСКИ ДОО

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Бистро Бруклински има потреба од: ...

Помошник во кујна

1 favorite Објавен: 12-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Александрија А

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Ресторан во центарот на градот има ...

Персонал за кујна

0 favorite Објавен: 11-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Restoran Oreov Lad

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: Ресторан Ореов Лад има потреба о...

Садомијач

1 favorite Објавен: 11-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Бравос

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Ресторан Бравос има потреба од садо...

Келнер/ка

0 favorite Објавен: 10-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ORKA HOLDING AD SKOP...

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ОК РЕСТОРАНТС...