Често поставувани прашања

Работодавач:

#

Со месечниот пакет од 35 евра можете да поставувате неограничен број на Премиум огласи во период од 30 дена. Огласите ќе се прикажуваат во горниот дел на страната вработи.се и ќе бидат прикажани со логото на вашата компанија. Со овој пакет имате и дневна статистика за прегледи на објавените огласи.

За секој Премиум оглас добивате и предлог кандидати кои сметаме дека би биле соодветни за работните позиции што ги објавувате а коишто се преземени од нашата база на кандидати кои аплицирале на слични позиции или креирале профил на Вработи.се. 

#

Да. Кликнете на полето „Најави се“ и одберете „Заборавена лозинка“. Потоа ќе добиете емаил со инструкции како да се логирате.

#

Имате можност да објавите еден бесплатен оглас во период од 30 дена којшто ќе биде активен 5 дена. Бесплатниот оглас се прикажува во подолниот дел на страната без лого на компанијата. За да добиете поголема видливост можете да поставите Премиум оглас. За да добиете ценовник за сите услуги контактирајте не на info@vraboti.se.

#

За сите прашања можете да ни испратите емаил на info@vraboti.se и нашиот тим ќе ви одговори во најкраток можен рок.

#

Да. Доколку сте заинтересирани за некој од Премиум пакетите коишто ги нудиме контактирајте не на info@vraboti.se.

#

На овој линк https://vraboti.se/user/signup можете да се регистрирате како работодавач односно компанија и да почнете со објавување огласи.

#

Можете да одберете да огласувате неограничено во период од еден месец, шест месеци и една година. Нудиме три видови на месечни пакети со необврзувачки договор за продолжување по истекот на 30 дена од пакетот. Доколку сакате да огласувате во период од шест месеци или една година добивате дополнителен попуст како и можност за поставување рекламен банер и интервју и ПР статија на вработи.се.

За секој Премиум оглас добивате и предлог кандидати кои сметаме дека би биле соодветни за работните позиции што ги објавувате а коишто се преземени од нашата база на кандидати кои аплицирале на слични позиции или креирале профил на Вработи.се. За дополнителни информации контактирајте не на info@vraboti.se.

#

Месечните пакети за огласување нудат опција да објавувате неограничен број на Премиум огласи во период од 30 дена. За секој Премиум оглас добивате и предлог кандидати кои сметаме дека би биле соодветни за работните позиции што ги објавувате а коишто се преземени од нашата база на кандидати кои аплицирале на слични позиции или креирале профил на Вработи.се.

#

Цената за еднократно поставување на Премиум оглас во времетраење од 15 дена е 20 евра. За секој Премиум оглас добивате и предлог кандидати кои сметаме дека би биле соодветни за работните позиции што ги објавувате а коишто се преземени од нашата база на кандидати кои аплицирале на слични позиции или креирале профил на Вработи.се.

#

Опцијата за рекламни банери е вклучена во полугодишните и годишните пакети за огласување. Исто така, можете да одберете да поставите рекламни банери без огласи. За повеќе информации контактирајте не на info@vraboti.se.

 

#

Покрај можностите за поставување огласи Вработи.се ви нуди и дополнителна промоција на вашата компанија. Промоцијата вклучува рекламни банери, промоција на социјални медиуми, објавување интервјуа и ПР статии, како и креирање на видео интервјуа.

#

Премиум Плус оглас е огласот којшто ќе се појавува на почетната страна на вработи.се додека е активен и ќе биде прикажан со логото на вашата компанија. Овој оглас ќе биде прикажан и во издвоени огласи и ќе биде дополнително промовиран на социјалните медиуми. На тој начин ќе им привлекува поголемо внимание на работобарателите.

За секој Премиум оглас добивате и предлог кандидати кои сметаме дека би биле соодветни за работните позиции што ги објавувате а коишто се преземени од нашата датабаза на кандидати кои аплицирале на слични позиции или креирале профил на Вработи.се.

#

Премиум оглас е огласот којшто ќе се појавува на почетната страна на вработи.се додека е активен и ќе биде прикажан со логото на вашата компанија. На тој начин ќе им привлекува поголемо внимание на работобарателите.

За секој Премиум оглас добивате и предлог кандидати кои сметаме дека би биле соодветни за работните позиции што ги објавувате а коишто се преземени од нашата база на кандидати кои аплицирале на слични позиции или креирале профил на Вработи.се.

#

За да објавите Премиум оглас контактирајте го нашиот тим на info@vraboti.se.

#

Имате можност да објавите еден бесплатен оглас во период од 30 дена којшто ќе биде активен 5 дена.

#

Одберете го полето „Внеси оглас“ кое се наоѓа во горниот десен агол на страницата. Доколку немате креирано профил на компанијата регистрирајте се на следниот линк: https://vraboti.se/user/signup.

Работобарател:

#

Во полето за пребарување на огласи внесете клучен збор поврзан со работната позиција за која сте заинтересирани, името на компанијата, или некој друг клучен збор што ќе ви помогне лесно да пронајдете оглас.

#

Во полето за пребарување на огласи одберете го градот во кој сакате да најдете огласи од листата на градови во делот „Град, Регион“. На тој начин ќе ви се прикажат сите активни огласи во избраниот регион.

#

Да. Кликнете на полето „Најави се“ и одберете „Заборавена лозинка“. Потоа ќе добиете емаил со инструкции како да се логирате.

#

Да. На страната вработи.се огласуваат и работодавачи и компании што не се со седиште во Република Северна Македонија.

#

Документот мора да биде во формат: pdf/doc/docx и со максимум големина од 5MB.

#

При аплицирање на огласите поставени на вработи.се имате опција и да прикачите ваше CV кое треба да биде во соодветниот формат. Исто така, можете да прикачите ваше CV и при креирање на профил на работобарател на следниот линк https://vraboti.se/profile/signup.

#

За сите прашања можете да ни испратите емаил на info@vraboti.se и нашиот тим ќе ви одговори во најкраток можен рок.

#

На полето „Најави се“ одберете „Работобарател“ и потоа кликнете на полето „регистрирајте се“. Или едноставно кликнете на овој линк: https://vraboti.se/profile/signup.

#

Имате опција да пребарувате огласи преку полето за пребарување на почетната страна со внесување на клучен збор (работна позиција, име на компанија или индустрија), со пребарување на огласи во вашиот град (одберете Скопје, Велес, или друг град), или пронајдете огласи според индустрија.

#

За да аплицирате на некој од објавените огласи едноставно отворете го огласот и кликнете на полето „Аплицирај“ или испратете го вашето CV на емаил адресата поставена од работодавачот.