ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Фармацевтски техничар

0 favorite Објавен: 20-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Аптека Гороцвет ...

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: аптека Гороцвет бара фармацевтски т...

Фармацевтски техничар

1 favorite Објавен: 20-09-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Аптека АЛПИ ФАРМ Ск...

Индустрија: Фармација

Регион: Чаир

Оглас: ...

Фармацевтски техничар

0 favorite Објавен: 19-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: омегафарм

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ ОМЕГАФАРМ,работна единица Аптек...

Фармацевт

0 favorite Објавен: 19-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Галениум Фарм

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ Галениум Фарм аптеки во Тинекс ...

Фармацевт

3 favorite Објавен: 18-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Адвокат Афродита Срб...

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: Фирма од Скопје има потреба од враб...

Фармацевтски техничар

0 favorite Објавен: 18-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Аптека Марија

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ Аптека Марија Скопје, бара фар...

Фармацевтски техничар

2 favorite Објавен: 12-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Аптека Виола Скопје

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: "Виола" Аптеки се современа компани...

Фармацевт

1 favorite Објавен: 12-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Аптека Виола Скопје

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: "Виола" Аптеки се современа компани...

Стручен Соработник

0 favorite Објавен: 11-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Декра, Македонија

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: Наш клиент е приватна компанија со ...

Стручен Соработник

4 favorite Објавен: 11-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: FARMAKARE DOOEL

Индустрија: Фармација

Регион: Цела Македонија

Оглас: ДПТУ ФАРМАКАРЕ ДООЕЛ Веледрогерија ...

Фармацевтски техничар

2 favorite Објавен: 06-09-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ХЕАЛТХ ГЕНЕРАТОР ДОО...

Индустрија: Фармација

Регион: Радовиш

Оглас: ...

Фармацевт

4 favorite Објавен: 04-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хелиос Медикал ДООЕЛ

Индустрија: Фармација

Регион: Цела Македонија

Оглас: 1. Дипломиран Фармацевт Хелиос Мед...

Фармацевтски техничар

2 favorite Објавен: 04-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хелиос Медикал ДООЕЛ

Индустрија: Фармација

Регион: Цела Македонија

Оглас: 1. Фармацевтски Техничар - Албанска...

Фармацевт

0 favorite Објавен: 04-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хелиос Медикал ДООЕЛ

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: 1. Аптекарски работник- Фармацевт (...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 02-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ADAPT BG

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: АДАПТ БГ ЕООД е специјализирана ком...

Фармацевтски техничар

0 favorite Објавен: 02-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: пзу ем-дент

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: АПТЕКА ПЗУ “ЕМ-ФАРМ “ ИМА ПОТРЕБА...

Дипломиран Фармацевт/Фарм. Техничар и администратор

2 favorite Објавен: 24-08-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Еликсир

Индустрија: Фармација

Регион: Струмица

Оглас: ПЗУ Еликсир има потреба од фарма...

Фармацевт

1 favorite Објавен: 20-08-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ МЕДИКО ПОИНТ

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ Аптека МЕДИКО ПОИНТ-ФАРМ Скопје...

Фармацевтски техничар

2 favorite Објавен: 14-08-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Приватна здравствена...

Индустрија: Фармација

Регион: Карпош

Оглас: ...

Фармацевтски техничар

3 favorite Објавен: 14-08-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: PZU Apteka Jasmin

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: Аптека Јасмин, Долно Лисиче, Скопје...

Фармацевт

4 favorite Објавен: 06-08-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мента Фарм

Индустрија: Фармација

Регион: Кумановски

Оглас: Се бара фармацевтски техничар или д...

Фармацевтски техничар

2 favorite Објавен: 05-08-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мента Фарм

Индустрија: Фармација

Регион: Кумановски

Оглас: Се бара фармацевтски техничар со по...

Дипломиран Фармацевт/Фарм. Техничар

2 favorite Објавен: 02-08-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ-Аптека Мента Фар...

Индустрија: Фармација

Регион: Куманово

Оглас: Се бара фармацевтски техничар ил...