ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Front-end developer

0 favorite Објавен: 26-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Икс Софт Девелопмент

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: ОГЛАС ЗА ПРАКСА СО ИДНО ВРАБОТУВ...

Преведувач

0 favorite Објавен: 25-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: АРС СТУДИО

Индустрија: Издаваштво

Регион: Скопје

Оглас: - англиски јазик – 5 преведувачи...

Медицинска сестра

1 favorite Објавен: 25-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Sv. Pantelejmon

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: Дом за стари лица Геронтос БМ ко...

web developer

0 favorite Објавен: 25-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Megantic

Индустрија: Информатика

Регион: Струмица

Оглас: Megantic (www.megantic.com.au) i...

градежен инженер и градежен техничар

3 favorite Објавен: 25-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Ј.Е.С Глобал ДООЕЛ

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Цела Македонија

Оглас: Компанијата Ј.Е.С. Глобал има по...

Офсет Машинист

1 favorite Објавен: 25-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: ДПИ Прит Центар

Индустрија: Печатарска

Регион: Скопје

Оглас: Потребен е офсет машинист за раб...

Офсет Машинист

0 favorite Објавен: 24-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Art Print Studio

Индустрија: Печатарска

Регион: Скопје

Оглас: Опис на работата и работните зад...

Продавач

11 favorite Објавен: 24-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Акционерско друштво ...

Индустрија: нема информација

Регион: Скопје

Оглас: нема информација...

Благајник

1 favorite Објавен: 23-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Спорт-Лаиф Трејд До...

Индустрија: Спорт и обложување

Регион: Скопје, Кичево, Веле...

Оглас: Сите заинтересирани кандидати ко...

FRONT-END DEVELOPER (MIDDLEWEIGHT)

2 favorite Објавен: 22-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: Потребни вештини, експертиза и и...

Референт за продажба

5 favorite Објавен: 21-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: ВАШ ПРИЈАТЕЛ

Индустрија: Осигурување

Регион: Прилеп, Битола, Круш...

Оглас: нема информација...

Професор по англиски јазик

1 favorite Објавен: 21-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: City Cambrridge

Индустрија: Образование и наука

Регион: Прилеп

Оглас: CITY CAMBRIDGE SCHOOL ПРИЛЕП има...

Инженер по архитектура и дизајн - модул Дизајн и технологии на мебел и ентериер

0 favorite Објавен: 19-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: нема информација

Регион: Скопје

Оглас: Архитект или инженер по дрвана и...

Шивач

4 favorite Објавен: 19-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: МК Стоби

Индустрија: Текстилна

Регион: Велес

Оглас: Модна Конфекција Стоби има потре...

CNC ОПЕРАТОР

3 favorite Објавен: 19-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: Трговско друштво за...

Индустрија: Производство

Регион: Скопје

Оглас: Те-Те Пласт Дооел има потреба од...

Келнер

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТП ЦЕПЕЛИН Гостилниц...

Индустрија: Угостителство

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Продавач

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговец поединец ПРИ...

Индустрија: Разни области

Регион: Пробиштип

Оглас: ...

Телефонски оператор

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: пост експрес македон...

Индустрија: Услуги

Регион: Скопски

Оглас: Пост Експрес Македонија ДООЕЛ Скопј...

Фризер/ка

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Гишо Трејд

Индустрија: Убавина и здравје

Регион: Скопски

Оглас: Фризерско козметичко студио "Драгиц...

Фармацевтски техничар

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: PZU Apteka Gorocvet ...

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: Се бара фармацефт и фармацефтски те...

Фризер/ка

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Гишо Трејд

Индустрија: Убавина и здравје

Регион: Скопски

Оглас: Фризерско козметичко студио "Драгиц...

Магационер

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Разни области

Регион: Карпош

Оглас: ...

Професор по германски јазик

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Центар за образовани...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Битола

Оглас: ...

Рецепционер

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хотел Де КОКА

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопски

Оглас: Хотел Де КОКА (лоциран на почетокот...

Продавач

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Гишо Трејд

Индустрија: Автомобилска

Регион: Скопски

Оглас: Се бара продавач со РАБОТНО ИСКУСТВ...

Шалтерски работник

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: БИМБО МИЛЕНИУМ

Индустрија: Финансии и банкарств...

Регион: Скопски

Оглас: menuvacnica vo GTC bara zensko lice...

Монтер

1 favorite Објавен: 28-08-2016 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: PROSPERA-Ohrid

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски

Оглас: ПРОСПЕРА - Охрид има потреба од еде...

Асистент

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: КРУСЕЛ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Одговорности и задолженија: • Конц...

ОПШТИ РАБОТНИЦИ

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: УНИСТАР ТРЕЈД

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Велешки

Оглас: Фирмата Унистар Трејд бара лица за ...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 28-08-2016 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: kali kopi 2015

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Barame devojka za rabota vo Fotokop...

Работник за едноставни работи во монтажа

0 favorite Објавен: 27-08-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Куманово

Оглас: ...

Општ работник

0 favorite Објавен: 27-08-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ФОБАС КОМПАНИ ДООЕЛ...

Индустрија: Разни области

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Машиновозач за маневар на дизел влечни возила

0 favorite Објавен: 27-08-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Машинство

Регион: Струмица

Оглас: ...

Административен секретар

0 favorite Објавен: 27-08-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Администрација

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Монтер на мебел

0 favorite Објавен: 27-08-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Бутел

Оглас: ...

Продавач

0 favorite Објавен: 27-08-2016 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Карпош

Оглас: ...