ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Возач на автобус

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво со ограничен...

Индустрија: Автомобилска

Регион: Струмица

Оглас: ...

Продавач

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговијау...

Индустрија: Разни области

Регион: Ресен

Оглас: ...

Магационер

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Илинден

Оглас: ...

Машински инженер

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Машинство

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Работник на бензинска пумпа

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за транспорт...

Индустрија: Разни области

Регион: Чешиново-Облешево

Оглас: ...

Лице за обезбедување

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: СЕКТОР Обезбедување

Индустрија: Обезбедување

Регион: Скопје

Оглас: Агенција за обезбедување...

Продавач

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Т.П АНА

Индустрија: Трговија

Регион: Кумановски

Оглас: Market Ana Kumanovo ima potreba od ...

- Нема информација

1 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Ramos - Iliadis

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Фирмата Рамос - Илиадис има потреба...

Помошник/чка

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Пекара и слаткара ПАСТЕЛ има потреб...

Доктор/ка

1 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ ПРОМЕДИКА

Индустрија: Медицина

Регион: Охридски

Оглас: Се бара доктор по општа медицина, с...

Пекар

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Пекара и слаткара ПАСТЕЛ има потреб...

Келнер/ка

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Пекара и слаткара ПАСТЕЛ има потреб...

Продавач

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Kalintika DOOEL Gevg...

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: За потребите на новата продавница н...

Дистрибутер

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: AQUA BAR LLC

Индустрија: Дистрибуција

Регион: Скопски

Оглас: АкваБар ДОО Скопје има потреба од 3...

Мајстор

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СРМА ДООЕЛ Скопје

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: СЕ БАРААТ ДВАЈЦА МАЈСТОРИ И ДВАЈЦА ...

Професор по англиски јазик

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ВБ-ММ Лингва

Индустрија: Образование и наука

Регион: Битолски

Оглас: Нашиот центар има потреба од наста...

Професор по англиски јазик

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: МСМ-Едукатив ДООЕЛ

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Хелен Дорон центарот во Аеродром им...

Продавач

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Пекара и слаткара ПАСТЕЛ има потреб...

Пакувач

1 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Пекара и слаткара ПАСТЕЛ има потреб...

Хигиеничар

1 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Пекара и слаткара ПАСТЕЛ има потреб...

Помошник/чка

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Пекара и слаткара ПАСТЕЛ има потреб...

Дистрибутер

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото за производство, трговија...

Слаткар

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Пекара и слаткара ПАСТЕЛ има потреб...

Продавач

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото ДЕПЕТ доо Скопје за произ...

Sales Representative

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ФУЕЛОЈАЛ ДООЕЛ Скопј...

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: Fueloyal 1000 Skopje Mace...

.NET DEVELOPER

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопје

Оглас: Целосен оглас: Еликософт има п...

Градежен инженер/Архитект

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Еликософт Раде Дооел

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: Еликософт има потреба од вработу...

.NET DEVELOPER

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопје

Оглас: Целосен оглас: Еликософт има п...

Адвокатски приправник

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Адвокат Татјана Наце...

Индустрија: Право

Регион: нема информација

Оглас: Адвокат Татјана Нацевска бара Ад...

Монтажер/Магационер

1 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: СИНГЕР ШЕРО ДООЕЛ Ск...

Индустрија: Машинство

Регион: Скопје

Оглас: Работни задачи: Монтирање на про...

Swedish speaking Sales and Marketing Assistant

1 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДДЈ Глобал ДОО

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Македонија

Оглас: DDJ Global Ltd. is expanding the...

Комерцијалист за предпродажба - Велес /Кавадарци / Неготино.

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ALGIDA

Индустрија: Прехранбена

Регион: Велес/Кавадарци/Него...

Оглас: АЛГИДА има потреба од пополнувањ...

French speaking Sales and Marketing Assistant

1 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДДЈ Глобал ДОО

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Македонија

Оглас: DDJ Global Ltd. is expanding the...

Општи работници - градежништво

0 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ОРБИТА КОНСТРАКШАН

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: Градежна фирма има потреба од гр...

Хигиеничар на производствени - работни простории

1 favorite Објавен: 22-04-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Производство

Регион: Аеродром

Оглас: ...

Работник за обезбедување

0 favorite Објавен: 22-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПантерПримус

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Скопски

Оглас: Поради проширување на својот тим, А...