ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Садомијач

0 favorite Објавен: 22-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДИНАМИКА

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Охридски

Оглас: Хотел Милениум Палас Охрид има потр...

Кувар/ка

0 favorite Објавен: 22-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДИНАМИКА

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Охридски

Оглас: Хотел Милениум Палас Охрид има потр...

Пица мајстор

0 favorite Објавен: 22-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДИНАМИКА

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Охридски

Оглас: Хотел Милениум Палас има потреба од...

Келнер/ка

0 favorite Објавен: 21-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Hotel Senigallia

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопски

Оглас: Имаме потреба од келнер/ка. Вашето ...

Шанкер/ка

0 favorite Објавен: 21-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Hotel Senigallia

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопски

Оглас: Имаме потреба од шанкер/ка. Вашето ...

Summer staff in Bulgaria

0 favorite Објавен: 20-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: FairPlay Properties ...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Sofia

Оглас: DO YOU HAVE ANY PLANS FOR THE SU...

Салатер/ка

0 favorite Објавен: 19-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МАКЕДОНИЈАТУРИСТ АД ...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Илинден

Оглас: “Македонијатурист“ АД Скопје - П...

КЕЛНЕРИ/-КИ

0 favorite Објавен: 19-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МАКЕДОНИЈАТУРИСТ АД ...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Илинден

Оглас: “Македонијатурист“ А...

ГОТВАЧ

0 favorite Објавен: 19-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МАКЕДОНИЈАТУРИСТ АД ...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопје

Оглас: “Македонијатурист“ А...

КЕЛНЕРИ/-КИ

0 favorite Објавен: 19-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МАКЕДОНИЈАТУРИСТ АД ...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопје

Оглас: “Македонијатурист“ А...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 19-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хотел Аристократ

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопски

Оглас: Hotel Aristocrat & Fish Restaurant ...

Дипломиран економист

1 favorite Објавен: 18-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МАКЕДОНИЈАТУРИСТ АД ...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопје

Оглас: “Македонијатурист“ А...

Дипломиран економист

1 favorite Објавен: 18-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МАКЕДОНИЈАТУРИСТ АД ...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: нема информација

Оглас: “Македонијатурист“ А...

Собарки

0 favorite Објавен: 18-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Adriatic Luxury Hote...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Хрватска

Оглас: Услови за работа: &middot...

Рецепционер

1 favorite Објавен: 17-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Адвокатска Канцелари...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопски

Оглас: Хотел во Скопје-Центар има потреба ...

Рецепционер

1 favorite Објавен: 17-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Hotel Victoria

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопски

Оглас: Опис на работно место: Прием на го...

Рецепционер

0 favorite Објавен: 16-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Hotel Victoria

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопје

Оглас: Прием на гости Воспоставување конт...

Рецепционер

0 favorite Објавен: 16-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Скопје

Оглас: Хотел во Скопје-Центар има потре...

Хотелски персонал

0 favorite Објавен: 14-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: FairPlay Properties ...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Цела Македонија

Оглас: DO YOU HAVE ANY PLANS FOR THE SUMME...

Рецепционер

3 favorite Објавен: 13-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хотел Ројал Вју

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Охридски

Оглас: Бараме Рецепционер/ка Потреб...

Хигиеничар

1 favorite Објавен: 12-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЦСИ КОНСАЛТИНГ СЕРВИ...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: СЕЗОНСКА РАБОТА ВО ХРВАТСКА Друш...

Хотелски персонал

0 favorite Објавен: 03-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фибула Ер Травел ДОО...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Битолски, Гостиварск...

Оглас: Хотел Изгрев с. Калишта Струга има ...

Собар/ka

0 favorite Објавен: 02-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Лејквју Ресорт, Отеш...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Ресенски

Оглас: Се бара келнер(ки), шанкер(ки), гот...

Келнер/Шанкер

0 favorite Објавен: 02-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Лејквју Ресорт, Отеш...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Ресенски

Оглас: Се бара келнер(ки), шанкер(ки), гот...

Готвач

0 favorite Објавен: 02-04-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Лејквју Ресорт, Отеш...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Ресенски

Оглас: Се бара келнер(ки), шанкер(ки), гот...

Рецепционер

1 favorite Објавен: 10-03-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хотел Лагадин

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Охридски

Оглас: ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА: ...

Собар/ka

0 favorite Објавен: 10-03-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хотел Лагадин

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Охридски

Оглас: ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА : ...

Собар/ka

9 favorite Објавен: 02-03-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛМ ДООЕЛ - Мираге Хо...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Струшки

Оглас: Hotel Mirage vrabotuva personal na ...