ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Графички дизајнер

0 favorite Објавен: 23-01-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Графичка

Регион: Аеродром

Оглас: ...

Работник на едноставни графички работи

0 favorite Објавен: 23-01-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Графичка

Регион: Битола

Оглас: ...

Работник во производство

0 favorite Објавен: 23-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Аверс

Индустрија: Графичка

Регион: Скопски

Оглас: Оглас за за работно место Работник ...

Референт за набавка

0 favorite Објавен: 23-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Bato&Divajn Graphics...

Индустрија: Графичка

Регион: Скопје

Оглас: Bato&Divajn Graphic Centerво...

Графички дизајнер

0 favorite Објавен: 23-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Bato&Divajn Graphics...

Индустрија: Графичка

Регион: Скопје

Оглас: Bato&Divajn Graphic Centerво...

Комерцијалист

0 favorite Објавен: 23-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Bato&Divajn Graphics...

Индустрија: Графичка

Регион: Скопје

Оглас: Bato&Divajn Graphic Centerво...

МАЈСТОР ЗА СИТО ПЕЧАТ, ТАМПОН, КАРУСЕЛ

1 favorite Објавен: 22-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПОПЕ КОМПАНИ ДОО Ско...

Индустрија: Графичка

Регион: Скопје

Оглас: МАЈСТОР ЗА СИТО ПЕЧАТ, ТАМПОН, К...

ОПШТ РАБОТНИК ВО ПЕЧАТНИЦА

0 favorite Објавен: 22-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПОПЕ КОМПАНИ ДОО Ско...

Индустрија: Графичка

Регион: Скопје

Оглас: ОПШТ РАБОТНИК ВО ПЕЧАТНИЦА ...

Работник во Производство

1 favorite Објавен: 22-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: АВЕРС КОМПАНИ

Индустрија: Графичка

Регион: Скопје

Оглас: Оглас за за работно место Работн...

Општ работник

1 favorite Објавен: 22-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПОПЕ КОМПАНИ ДОО

Индустрија: Графичка

Регион: Скопски

Оглас: - подготовка на материјали за печат...

Работник во печатница

0 favorite Објавен: 22-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПОПЕ КОМПАНИ ДОО

Индустрија: Графичка

Регион: Скопски

Оглас: ПОПЕ КОМПАНИ ДОО Скопје им апотреба...

Административен асистент

2 favorite Објавен: 20-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Бранко Гапо

Индустрија: Графичка

Регион: Скопски

Оглас: Бранко Гапо графичко производство е...

Графички работник - Машинист

0 favorite Објавен: 16-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Pechatnica BATO - Sk...

Индустрија: Графичка

Регион: Скопски

Оглас: Печатница БАТО има потреба од Машин...

Графички дизајнер

3 favorite Објавен: 29-10-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Графичка

Регион: Карпош

Оглас: ...