ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Возач

1 favorite Објавен: 17-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: HKS - Hamburg

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Бараме шофери/дистрибутери за работ...

Диспечер/ка

1 favorite Објавен: 17-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: БИЗИ ГРУП ДОО

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Струшки

Оглас: 2 ново отворени позиции за диспечер...

Диспечер/ка

3 favorite Објавен: 13-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЈЈ Логистикс

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: Се бара диспечер за Dry Van за USA ...

Возач

4 favorite Објавен: 12-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мактренд

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: Професионален возач со возачка дозв...

Менаџер одговорен за магацински и логистички операции

0 favorite Објавен: 12-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мактренд

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: Виљушкарист/магацински работник...

Возач

2 favorite Објавен: 12-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: МАНГАС ПЕТРОЛ

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Цела Македонија

Оглас: Се бара возач за возење на камион н...

Возач

2 favorite Објавен: 12-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СН Сервице

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Битолски

Оглас: Вработуваме едно лице како шофер/во...

Референт за транспорт

1 favorite Објавен: 12-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: BALEKS

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: Фирмата Балекс доо од Штип е ф...

Шофер на камион со Ц-категорија

0 favorite Објавен: 11-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЕКО СЕРВИС ПЛУС ДОО ...

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Битола

Оглас: Вработуваме едно лице како шофер...

Возач

2 favorite Објавен: 07-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Прилепски

Оглас: Потребен е возач за внатрешшен прев...

HR Administrator

0 favorite Објавен: 06-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛИОНС-СТР

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: Job Description Transportation Com...

Возач

1 favorite Објавен: 06-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: 247 Трансфер

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: Se bara vozac so B kategorija i min...

Шпедитер

4 favorite Објавен: 06-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Карго Шпедиција

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Струшки

Оглас: Шпедиција има потреба од цариски за...

Возач

0 favorite Објавен: 06-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Еурека транспорт ДОО...

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Транспортна фирма од Скопје има пот...

Бозач на товарно возило

0 favorite Објавен: 05-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за транспорт...

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопје

Оглас: транспортна компанија од  С...

Административен референт

3 favorite Објавен: 03-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: STIL LOGISTIK DOO Sk...

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: СТИЛ ЛОГИСТИК ДОО СКОПЈЕ е Компаниј...

Референт/ка за транспорт

0 favorite Објавен: 02-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: СТИЛ ЛОГИСТИК ДОО Ск...

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопје

Оглас:   СТИЛ ЛОГИСТИК ДОО ...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 01-06-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Zhganevi LTD

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Струмички

Оглас: Меѓународен возач за Шведска-Данска...

Возач

3 favorite Објавен: 23-05-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЈМ Транс Скопје

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: ЈМ ТРАНС ДООЕЛ Скопје е фирма која ...

Диспечер/ка

4 favorite Објавен: 21-05-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛИОНС-СТР

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: Predstavnistvo so lokacija vo Skopj...

Диспечер/ка

0 favorite Објавен: 13-05-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЈЈ Логистикс

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: Се бара диспечер за Dry Van за USA ...

Диспечер/ка

2 favorite Објавен: 08-05-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Global 1 logistics

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: Truck Dispatcher The primary role...

Транспортен работник

4 favorite Објавен: 09-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Гази Баба

Оглас: ...