ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Продавач/ касиер

0 favorite Објавен: 03-07-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДТ Стокомак ДОО

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Кисела Вода

Оглас:   Стокомак е ланец на диско...

Комерцијалист

0 favorite Објавен: 03-07-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: БИО ЕНЕРГО ЦЕНТАР

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Bio Energo Centar bara vredni, sigu...

Агент за продажба и маркетинг

1 favorite Објавен: 03-07-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Доорс Импекс Скопје

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Фирмата Doors Impeks има потреба од...

Продавач

0 favorite Објавен: 03-07-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Турист Инжинеринг ДО...

Индустрија: Трговија

Регион: Охридски

Оглас: Имаме потреба од продавач во стовар...

Референт за набавка

0 favorite Објавен: 03-07-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДТ Стокомак ДОО

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Стокомак е ланец на дисконтни ма...

Асистент за продажба

0 favorite Објавен: 02-07-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДТУ ТОМ ТАИЛОР ДООЕЛ...

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Биди и ти дел од нашиот тим! Бар...

менаџер за продажба

1 favorite Објавен: 02-07-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Магнифлекс

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: ...

Агенти за продажба

0 favorite Објавен: 02-07-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Младинска книга

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Младинска книга, реномирана меѓунар...

АГЕНТ ЗА ТЕЛЕФОНСКА ПРОДАЖБА

0 favorite Објавен: 01-07-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: младинска книга скоп...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Младинска книга, реномирана меѓу...

Референт за продажба

2 favorite Објавен: 01-07-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: КИГИЛИ ДООЕЛ Скопје

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Продажба на машки бренд во специјал...

Агент за продажба

3 favorite Објавен: 30-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: доо Техно плам

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: Се бара продавач во продавница за б...

Општ работник

14 favorite Објавен: 30-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Lotus kom

Индустрија: Трговија

Регион: Кумановски

Оглас: Се бара општ работник за продажба н...

Driver

2 favorite Објавен: 30-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Центропром доо Ско...

Индустрија: Трговија

Регион: Цела Македонија

Оглас: СЕ БАРА ВОЗАЧ ДИСТРИБУТЕР ЗА ДИСТРИ...

Продавач / касиер

0 favorite Објавен: 30-06-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДТ Стокомак ДОО

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Центар

Оглас:   Стокомак е ланец на диско...

Продавач/ касиер

0 favorite Објавен: 30-06-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДТ Стокомак ДОО

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Кисела Вода

Оглас: Стокомак е ланец на дисконтни ма...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 29-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Минекс Гроуп дооел С...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Цела Македонија

Оглас: MINEKS GROUP DOOEL SKOPJE Компани...

Магационер

0 favorite Објавен: 29-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ ГИС ДООЕЛ

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: ДПТУ ГИС ДООЕЛ е приватно претприја...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 29-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ ГИС ДООЕЛ

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: ДПТУ ГИС ДООЕЛ е приватно претприја...

Машински техничар

0 favorite Објавен: 29-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ ГИС ДООЕЛ

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: ДПТУ ГИС ДООЕЛ е приватно претприја...

Дистрибутер

3 favorite Објавен: 29-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: МАРД- Комерц

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Согласно потребите на фирмата чија ...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 29-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Минекс Гроуп дооел С...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Цела Македонија

Оглас: MINEKS GROUP DOOEL SKOPJE Компани...

Лице за ажурирање и графичко уредување на веб страница

0 favorite Објавен: 29-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: DYA GROUP LIGHTING

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Италијанската фирма за увоз-извоз н...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 29-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Минекс Гроуп дооел С...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Цела Македонија

Оглас: MINEKS GROUP DOOEL SKOPJE Компани...

Store Manager

1 favorite Објавен: 27-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Декра, Македонија

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: ОПИС НА КОМПАНИЈАТА All new, Right...

Асистент за продажба

1 favorite Објавен: 27-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Декра, Македонија

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: ОПИС НА КОМПАНИЈАТА All new, Right...

Асистент за продажба

1 favorite Објавен: 26-06-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: нема информација

Оглас: ОПИС НА КОМПАНИЈАТА All n...

Sales & Marketing representative

0 favorite Објавен: 25-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: МаркетПлус

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Интернационална компанија од област...

Помошник магационер

1 favorite Објавен: 25-06-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: КЕКО МОТОРС ДООЕЛ

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Работни обврски:  - ...

Магационер

3 favorite Објавен: 25-06-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: КЕКО МОТОРС ДООЕЛ

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Заради зголемен обем на работа ф...

Референт за продажба

6 favorite Објавен: 25-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Fortis DOO

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Кумановски

Оглас: Fortis® е компанија која се занимав...

референт за продажба и маркетинг

5 favorite Објавен: 24-06-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Фортис ДОО Куманово

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Куманово

Оглас: Fortis® е компанија која се ...

CALL CENTER AGENTS

4 favorite Објавен: 24-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕДС ДООЕЛ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Работата се извршува во канцеларија...

Промотер/ки

1 favorite Објавен: 24-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Медија Планет

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Трговско издавачка куќа, поради про...

Возач

3 favorite Објавен: 19-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Минекс Гроуп дооел С...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: MINEKS GROUP DOOEL SKOPJE Компани...

Продавач/ка во малопродажен објект

0 favorite Објавен: 18-06-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Еуроалба дооел

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Euroalba dooel od Karposh Skopje ba...

Prodavacka i Magacioner Distributer

1 favorite Објавен: 17-06-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Еуроалба дооел

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: нема информација

Оглас: Euroalba dooel od Karposh Skopje...