ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

CALL CENTER AGENTS

0 favorite Објавен: 20-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Поситионс Аброад

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: candidates@positionsabroad.com...

OPEN POSITIONS for GERMAN SPEAKING CUSTOMER SERVICE AGENTS (EU / Non EU) - Athens, Greece

0 favorite Објавен: 19-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Positions Abroad

Индустрија: Customer support

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: OPEN POSITIONS for GERMAN SPEAKI...

Медицинска сестра

0 favorite Објавен: 18-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Интернационален Бунд...

Индустрија: Медицина

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Ние, Интернационален Бунд – Штутгар...

Заварувач

1 favorite Објавен: 17-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕСИ

Индустрија: - Нема информација

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: За вработување кај наш клиент во Ла...

Мајстор

0 favorite Објавен: 17-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕСИ

Индустрија: - Нема информација

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: За вработување кај наш клиент во Ла...

Земјоделски работници

2 favorite Објавен: 17-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕСИ

Индустрија: - Нема информација

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: За вработување кај наш клиент во Ла...

Заварувач

0 favorite Објавен: 17-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕСИ

Индустрија: - Нема информација

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: За вработување кај наш клиент во Ла...

Механичар

0 favorite Објавен: 17-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕСИ

Индустрија: - Нема информација

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: За вработување кај наш клиент во Ла...

Driver / Courier

0 favorite Објавен: 16-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Beson Distributie BV

Индустрија: Дистрибуција

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Beson Distributie BV has branches i...

Оператор на CNC машина

0 favorite Објавен: 12-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Декра, Македонија

Индустрија: Машинство

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Во соработка со повеќе компании кои...

Возач

1 favorite Објавен: 12-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Боми 10 Логистик

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Реномирана фирма од областа на Меѓу...

Градежен работник

1 favorite Објавен: 12-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Декра, Македонија

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Наш клиент е француска компанија од...

Хотелски персонал

1 favorite Објавен: 12-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Декра, Македонија

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Наши клиенти се интернационални ком...

Client Specialist for Macedonian Clients

0 favorite Објавен: 11-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Fortrade

Индустрија: Економија

Регион: Надвор од Македонија

Оглас:    FORTRADE, licensed ...

ГРАДЕЖНИШТВО - ФРАНЦИЈА

1 favorite Објавен: 11-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Наш клиент е француска компанија...

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ МЕСТА НА РЕЧНИ БРОДОВИ ( СЕЗОНА 2019 )

1 favorite Објавен: 11-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Наши клиенти се интерн...

Office Administrator

0 favorite Објавен: 10-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Central European Ini...

Индустрија: Администрација

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: PROGRAMME FOR ADVANCED ON-THE-JOB T...

Собар/ka

4 favorite Објавен: 26-12-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Chernov d.o.o.

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Домаќин(ка) во мал апартман-хотел (...

Bulgarian speaking customer service agents - Athens, Greece

0 favorite Објавен: 16-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Positions Abroad

Индустрија: Разни области

Регион: Бугарија

Оглас: Languages: Bulgarian Proj...

Oтворени работни места во Финска: CNC OПЕРАТОРИ и CNC ПРОГРАМЕРИ

0 favorite Објавен: 02-11-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Металургија

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Во соработка со повеќе компании ...

ШИВАЧИ / ШИВАЧКИ

1 favorite Објавен: 09-07-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Текстилна

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Наш клиент е хрватска компанија ...