ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Подготвувач на брза храна

0 favorite Објавен: 22-09-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ФАСТ ФУД ДЕСЕТКА ЗИС...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Карпош

Оглас: ...

Помошник во кујна

0 favorite Објавен: 22-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фрути ди Маре

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Ресторан Фрути ди Маре има потреба ...

Општ работник

0 favorite Објавен: 22-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Нутрилајф

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Se baraat rabotnicki/rabotnici vo p...

Готвач

0 favorite Објавен: 22-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фрути ди Маре

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Ресторан Фрути ди Маре има потреба ...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 20-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото ДЕПЕТ доо Скопје за произ...

Помошник магационер

1 favorite Објавен: 20-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото ДЕПЕТ доо Скопје за произ...

Помошник/чка

0 favorite Објавен: 20-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото ДЕПЕТ доо Скопје за произ...

Пакувач

3 favorite Објавен: 20-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото ДЕПЕТ доо Скопје за произ...

Магационер

0 favorite Објавен: 20-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото ДЕПЕТ доо Скопје за произ...

Пекар

0 favorite Објавен: 20-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото ДЕПЕТ доо Скопје за произ...

Помошник/чка

0 favorite Објавен: 20-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото ДЕПЕТ доо Скопје има пот...

Келнер/ка

1 favorite Објавен: 20-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото ДЕПЕТ доо Скопје има потр...

Продавач

0 favorite Објавен: 20-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕПЕТ ДОО Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Друштвото ДЕПЕТ доо Скопје за произ...

Помошник во кујна

0 favorite Објавен: 19-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ “РЕПТИЛ’’ ДООЕЛ...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: ДПТУ РЕПТИЛ ДООЕЛ има потреба од но...

Продавач

0 favorite Објавен: 19-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ИМП СОЛЕТА Скопје

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Личен профил: • Одговорност и пр...

Административно-книговодствен работник

3 favorite Објавен: 15-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Цермат

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битолски

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО има потреба од пополнува...

СОРАБОТНИК ЗА ШПЕДИТЕРСКО РАБОТЕЊЕ

0 favorite Објавен: 15-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Цермат

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битолски

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО со седиште во Битола, им...

Месар/Касап

0 favorite Објавен: 15-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТУ “РЕПТИЛ’’ ДООЕЛ...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: ДПТУ “РЕПТИЛ’’ ДООЕЛ има потреба од...

Логистичар

0 favorite Објавен: 15-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Цермат

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битолски

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО со седиште во Битола, им...

Пакувач

1 favorite Објавен: 15-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АНЕТА КОМПАНИ

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Firma od Skopje ima potreba od rab...

СОРАБОТНИК ЗА ШПЕДИТЕРСКО РАБОТЕЊЕ

0 favorite Објавен: 14-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЦЕРМАТ ДОО Битола

Индустрија: Прехранбена

Регион: нема информација

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО со седиште во Битола,...

Логистичар

0 favorite Објавен: 14-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЦЕРМАТ ДОО Битола

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битола

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО со седиште во Битола,...

АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО И ФИНАНСИИ

1 favorite Објавен: 14-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЦЕРМАТ ДОО Битола

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битола

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО има потреба од пополн...

Општ работник

0 favorite Објавен: 14-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АНЕТА КОМПАНИ

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Firma od Skopje ima potreba za rabo...

Продавач

1 favorite Објавен: 13-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: МИТ-КОМ ОФИС

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Baram prodavacka so rabotno iskustv...

Готвач

0 favorite Објавен: 12-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Специјал Продукт ДОО...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Струмички

Оглас: СПЕЦИЈАЛ е пекарско-слаткарска фирм...

Продавач

2 favorite Објавен: 12-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Специјал Продукт ДОО...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Струмички

Оглас: СПЕЦИЈАЛ е пекарско - слаткарска ф...

Пекар

1 favorite Објавен: 12-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Специјал Продукт ДОО...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Струмички

Оглас: СПЕЦИЈАЛ е пекарско - слаткарска ф...

Дистрибутер

0 favorite Објавен: 06-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Имако Вино

Индустрија: Прехранбена

Регион: Цела Македонија

Оглас: Шофер (Штип) Винарската визба ...

Пекар

0 favorite Објавен: 02-09-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Пекара

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Se bara pekar za rabota na neoprede...

Послужувач на храна

0 favorite Објавен: 29-08-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Продавач

1 favorite Објавен: 28-08-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Пекара Ваташа

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопски

Оглас: Пекара Ваташа, која што постои уште...

Работник

4 favorite Објавен: 20-08-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Едно Место

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битолски

Оглас: Se bara rabotnik / rabotnicka za vo...

Послужувач на храна

0 favorite Објавен: 18-08-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Центар

Оглас: ...

Инженер-технолог за прехранбени производи

2 favorite Објавен: 16-08-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Гази Баба

Оглас: ...