ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

web developer

0 favorite Објавен: 19-03-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: PlacidWay

Индустрија: Туризам

Регион: Македонија

Оглас: Are you looking for a position w...

Туристички водич

0 favorite Објавен: 18-03-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за угостител...

Индустрија: Туризам

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Возач

3 favorite Објавен: 17-03-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: диметурс

Индустрија: Туризам

Регион: Битолски

Оглас: Се бараат шофери со Б и шофери со Д...

web developer

0 favorite Објавен: 06-03-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: PlacidWay

Индустрија: Туризам

Регион: Македонија

Оглас: Are you looking for a position w...

Помошник во кујна

3 favorite Објавен: 03-03-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: firma

Индустрија: Туризам

Регион: Охридски

Оглас: помошник за во кујна(општи работи),...

Собар/ka

1 favorite Објавен: 03-03-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: firma

Индустрија: Туризам

Регион: Охридски

Оглас: собарка,дологорочно вработување,2 с...

PREVEDUVAC

0 favorite Објавен: 03-03-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Turizam

Индустрија: Туризам

Регион: нема информација

Оглас: Turski preveduvac prednost imat ...

Шалтерски службеник во патнички и туристички агенции

2 favorite Објавен: 02-03-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за туризам п...

Индустрија: Туризам

Регион: Центар

Оглас: ...

Рецепционер

0 favorite Објавен: 23-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ГМЦ РАГУЗА 919

Индустрија: Туризам

Регион: Скопски

Оглас: ГМЦ РАГУЗА 919 има потреба од рецеп...

Собар/ka

4 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА -...

Индустрија: Туризам

Регион: Охридски

Оглас: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА ИМА ПОТРЕБА ОД...

Келнер/ка

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: тцц гранд плаза

Индустрија: Туризам

Регион: Скопски

Оглас: Хотел ТЦЦ Гранд Плаза има потреба...

Рецепционер

5 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА -...

Индустрија: Туризам

Регион: Охридски

Оглас: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА И,МА ПОТРЕБА О...

Келнер/ка

2 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА -...

Индустрија: Туризам

Регион: Охридски

Оглас: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА ИМА ПОТРЕБА ОД П...

СОБАРКА

0 favorite Објавен: 20-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА -...

Индустрија: Туризам

Регион: Охрид

Оглас: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА ИМА ПОТРЕБА О...

Келнер/ка

1 favorite Објавен: 20-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА -...

Индустрија: Туризам

Регион: Охрид

Оглас: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА ИМА ПОТРЕБА О...

Рецепционер

3 favorite Објавен: 20-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА -...

Индустрија: Туризам

Регион: Охрид

Оглас: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА И,МА ПОТРЕБА ...

Customer Care Agent

7 favorite Објавен: 13-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Дооел Травко

Индустрија: Туризам

Регион: Струшки

Оглас: YOU MUST BE FLUENT IN ENGLISH TO BE...

Шалтерски службеник во патнички и туристички агенции

8 favorite Објавен: 06-02-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за угостител...

Индустрија: Туризам

Регион: Битола

Оглас: ...

Референт за туристички аранжмани

7 favorite Објавен: 29-11-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Туристичко услужно п...

Индустрија: Туризам

Регион: Центар

Оглас: ...