Што претставува Вработи.се?

Вработи.се е многу повеќе од платформа за барање работа. Успехот на Вработи.се лежи во безрезервната поддршка пружена од тимот кој неуморно работи со цел да овозможи најлесен и најефективен процес на вработување за:

- Барателите на работа, пракса и нови можности за напредок во кариерата; и

- Компаниите кои се во потрага по квалификувани кандидати.

За Работобарателите: Ние сме секогаш тука за вас за да ви ги претставиме најновите огласи за вработување, да ве едуцираме за целосниот процес за барање работа и да ве насочиме како да бидете конкурентни на пазарот на трудот и притоа да го направите најдобриот избор.

За Работодавачите: Ние сме секогаш тука за вас за да ви помогнеме да најдете висококвалификуван кадар и да споделиме со вас совети и насоки за најдобри практики за вработување и задржување на вработените.

 

Ние сме Вашиот партнер за градење успешна приказна и компаниска култура каде што ќе се негува взаемна почит и обострано вложување.

Мисија

Нашата мисија е преку постојано унапредување и надоградување на нашата платформа, нудење извонредна поддршка, едукација и насока, и градење на силна заедница, да бидеме број еден партнер на македонските работобаратели и работодавачи во правењето на најдобрите одлуки за вработување.

Визија

Ние се залагаме за соработката со се поголем број брендови кои што веруваат дека наоѓањето на квалитетен кадар и вложувањето во него е клучно за долгорочниот успех на бизнисот. Од друга страна, продирањето до пазарот на индивидуалци со огромен потенцијал за напредок во разни области и функционирањето како нивни патоказ кон успешна кариера, е нашата најголема мотивација.

Вработи.се е добитник на второ место на наградата “Најдобар Бизнис/Корпоративен Сајт за 2015 година”.