ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Наставник по математика

0 favorite Објавен: 23-02-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ НАИ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Студеничани

Оглас: ...

Наставник по физичко воспитување

0 favorite Објавен: 23-02-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ НАИ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Студеничани

Оглас: ...

Наставник по ликовно воспитување

0 favorite Објавен: 23-02-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ НАИ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Студеничани

Оглас: ...

Професор по германски јазик

1 favorite Објавен: 23-02-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ДЕЛТА-ЗИТА-МИ ДООЕЛ ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Штип

Оглас: ...

Наставник по информатика

0 favorite Објавен: 23-02-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ НАИ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Студеничани

Оглас: ...

Наставник

1 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДМУ Тодор Скаловски-...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Тетовски

Оглас: Државното музичко училиште „Тодор С...

Технички персонал

0 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ „Гоце Делчев" - С...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Врз основа на член 22 и 23 од Закон...

Технички персонал

0 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СЕОУ „Гостивар" - Го...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Гостиварски

Оглас: Врз основа на члвн 22 и 23 од Закон...

Директор

0 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОЈУДГ "Гоце Делчев" ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Винички

Оглас: Врз основа на чл. 33 ст. 1 алинеја ...

Хигиеничар

1 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СОУ „Нико Нестор" - ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Струшки

Оглас: Врз основа на член 22 и 23 од Закон...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ „Коста Рацин“ Под...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Радовишки

Оглас: Врз основа на чл. 80 и чл.82 став 1...

Наставен и ненаставен кадар

0 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СОУ „Коста Сусинов" ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Радовишки

Оглас: Врз основа на член 22 и член 23 од ...

Хигиеничар

1 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ „Пере Тошев“ Росо...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Велешки

Оглас: Врз основа на член 22и23од ЗРО (Сл....

Наставник

0 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Природно-математички...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Врз основа на член 135, став 1 од З...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ „Ѓорче Петров" - ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Врз основа на член 22 став1 точка1 ...

Наставен и ненаставен кадар

1 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СОУ "Богданци" - Бог...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Богданци

Оглас: Врз основа на член 22 став 1 и 2 и ...

Наставен кадар

0 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Меѓународен Славјанс...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Светиниколски

Оглас: Врз основа на член 131 од Законот з...

Домаќин-економ

0 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СУГС "Димитар Влахов...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Согаасно член 22 став 1 томка 1, ст...

сметководител

0 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ „Св. Кирил и Мето...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Крушевски

Оглас: Врз основа на член 22 и 23 од Закон...

Директор

2 favorite Објавен: 22-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Студентски дом "Кочо...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Битолски

Оглас: Врз основа на член 39 од Закнот за ...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ "Петар Поп Арсов"...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Врз основа на член 14 став 1 и член...

Благајник

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ В.А.С. Макаренко ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Врз основа на член 22 и 23 од Закон...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ „Владо Тасевски“-...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Врз основа на член 22 и 23 од ЗРО (...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ „Братство" Скопје

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Врз основа на член 22 и 23 од Закон...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ "Јан Амос Коменск...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Врз основа на член 22 и 23 од Закон...

Обвинител

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Правен факултет "Јус...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Врз основа на член 135 од Законот з...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ „Сали Лиси“ с. До...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Гостиварски

Оглас: Врз основa на член 22 и член 23 од ...

Наставник

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ "Дедо Иљо Малешев...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Беровски

Оглас: Врз основа на член 22 и член 23 од ...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ „Мите Богоевски" ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Ресенски

Оглас: Врз основа на член 22 став 1 т.1 и ...

Чувар

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ "Васил Главинов" ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Врз основа на член 22 и 23 од Закон...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ „Димо Хаџи Димов"...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Врз основа на чл.22 став 1 од Закон...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 21-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ "Орце Николов" - ...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Радовишки

Оглас: Врз основа на чл.22 и 23 од Законот...

Професор по електротехника

0 favorite Објавен: 20-02-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Република Македонија...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Радовиш

Оглас: ...

Предавач по сообраќај

0 favorite Објавен: 19-02-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: АВТО ШКОЛА СЛОБИ ДОО...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Делчево

Оглас: ...

Наставник по Англиски

0 favorite Објавен: 15-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Јазичен центар „Ворт...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Јазичниот центар „Вортекс“ го проши...

Професор по германски јазик

2 favorite Објавен: 09-01-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Лингвафан

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: Училиште за странски јазици има пот...