ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Административен работник

1 favorite Објавен: 27-05-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ИФФОМ

Индустрија: Администрација

Регион: Охридски

Оглас: Се бара лице со познавање на Англис...

Секретар/ka

0 favorite Објавен: 27-05-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Супер Чисто

Индустрија: Администрација

Регион: Скопски

Оглас: Sekretarka...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 27-05-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Космо Медиа Дооел Ск...

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Бутик Мелита објавува оглас за враб...

Општ магацински работник

0 favorite Објавен: 27-05-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Имако Вино

Индустрија: Прехранбена

Регион: Штипски

Оглас: Магацински работник (Штип) ИМАКО...

Специјалист за набавки

0 favorite Објавен: 27-05-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Егзекјутив Срч Конса...

Индустрија: Рударство

Регион: нема информација

Оглас: Our Client is successful company fr...

Дизајнер

0 favorite Објавен: 27-05-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Дизајн без граници

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Бараме Дизајнер архитект за ентерие...

Транспортер

0 favorite Објавен: 27-05-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЈУГОЕКСПОРТ СТИЛ

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопски

Оглас: Југоекспорт Стил Скопје е основана ...

Продавач

0 favorite Објавен: 27-05-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Универзал Авто - Вол...

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Универзал Авто-Волф е компанија од ...

Административен асистент

0 favorite Објавен: 27-05-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Тетрактис дооел Скоп...

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: - ВСС – економски факултет - Работ...

Монтер

0 favorite Објавен: 27-05-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЈУГОЕКСПОРТ СТИЛ

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопски

Оглас: Југоекспорт Стил Скопје е основана ...

ФАКОМ вработува! Нето плата - 22.800,00 денари

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Факултети.мк

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: Врз основа на член 22 ст. 1 т. 1 и ...

Вработување во МАКОИЛ

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Факултети.мк

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: нема информација...

Хотел Мериот е во потрага по...

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Факултети.мк

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: нема информација...

Нови 2 (две) слободни работни позиции во ВИП... Пријавете се!

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Факултети.мк

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: нема информација...

Веб-дизајнер

1 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ИНОВАТИЌ-ТЕ ДООЕЛ ек...

Индустрија: Разни области

Регион: Тетово

Оглас: ...

Оператор во кол-центар

1 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ЦЕДОКСИВЕ ДООЕЛ експ...

Индустрија: Разни области

Регион: Тетово

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за угостител...

Индустрија: Угостителство

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Хемиски аналитичар

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за експлоата...

Индустрија: Хемија

Регион: Валандово

Оглас: ...

Заварувач

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за експлоата...

Индустрија: Разни области

Регион: Валандово

Оглас: ...

Електротехничар

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за експлоата...

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Валандово

Оглас: ...

Билетар

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за промет и ...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Програмер

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕТОНГАТЕ ДООЕЛ експ...

Индустрија: Разни области

Регион: Тетово

Оглас: ...

Гардеробер

1 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за промет и ...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Шпедитерски царински декларант

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Бутел

Оглас: ...

Административен службеник

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Администрација

Регион: Бутел

Оглас: ...

Мијач на садови

2 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ВЕНЕТО ИНТЕРНАЦИОНАЛ...

Индустрија: Разни области

Регион: Чаир

Оглас: ...

Контролор на квалитет

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Илинден

Оглас: ...

Продавач

1 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ДИДИ С ФАМИЛИ ДОО СК...

Индустрија: Разни области

Регион: Чаир

Оглас: ...

Директор на служба за обезбедување

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за експлоата...

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Валандово

Оглас: ...

Веб-дизајнер

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ЦЕДОКСИВЕ ДООЕЛ експ...

Индустрија: Разни области

Регион: Тетово

Оглас: ...

Оператор во кол-центар

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ИНОВАТИЌ-ТЕ ДООЕЛ ек...

Индустрија: Разни области

Регион: Тетово

Оглас: ...

менаџер

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за експлоата...

Индустрија: Разни области

Регион: Валандово

Оглас: ...

Раководител на производство

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за експлоата...

Индустрија: Разни области

Регион: Валандово

Оглас: ...

Работник за едноставни работи нераспределен на друго место

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Гостивар

Оглас: ...

Телефонист

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ЦЕДОКСИВЕ ДООЕЛ експ...

Индустрија: Разни области

Регион: Тетово

Оглас: ...

Општ работник

0 favorite Објавен: 26-05-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за експлоата...

Индустрија: Разни области

Регион: Валандово

Оглас: ...