ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Финансиски аналитичар

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Супорт & Солушонс це...

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: Support and Solutions Center MK is ...

Оператор

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Метал-Солутионс

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Белгиска компанија со преставништво...

Бебиситерка

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Агенција Хоризонт

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Млад брачен пар од Водно итно имаат...

Монтер

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Nefa Mebel

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Компанијата НЕФА МЕБЕЛ се занимава ...

Возач

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ТРАНСКОП А.Д. Битола

Индустрија: Сообраќај

Регион: Демирхисарски, Приле...

Оглас: ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. ...

Оператор

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ГЕО ГАС ДООЕЛ Скопје...

Индустрија: Производство

Регион: Битолски

Оглас: Друштвото за трговија, услуги и про...

Key Account Manager

Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Егзекјутив Срч Конса...

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Скопски

Оглас: Our Client one.VIP is looking for t...

Бравар

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: орбита констракшн

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Градежна фирна има потреба од граде...

Механичар

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ТРАНСКОП А.Д. Битола

Индустрија: - Нема информација

Регион: Битолски

Оглас: ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. ...

Рецепционер

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: оранге инн доо

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Хотел Оранге Инн кој се наоѓа во К....

Marketing manager

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ ДОО

Индустрија: - Нема информација

Регион: Тетовски

Оглас: ОДГОВОРНОСТИ И ЗАДАЧИ: - Развивање...

Специјалист за бизнис продажба

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хуавеи Технолоџис Ма...

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Скопски

Оглас: Huawei Technologies Co., Ltd. is a ...

Персонал за продажба

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЈАСС ДООЕЛ

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Компанијата ЈАСС дооел од Скопје, с...

Logistic Coordinators

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Супорт & Солушонс це...

Индустрија: Администрација

Регион: Скопски

Оглас: Support and Solutions Center MK is ...

Account Manager

Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Егзекјутив Срч Конса...

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Источна Македонија

Оглас: Our Client one.VIP is looking for t...

Медицинска сестра

2 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: PZU DR. OFELIJA

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ Д-Р ОФЕЛИЈА која успешно работи...

Шанкер/ка

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Џусико Компани

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Juicy&Cp Роо Бар, на фрекфентна ло...

Обезбедувач

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: GoldenArt

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Цела Македонија

Оглас: лица за обезбедување деловен и стан...

Работник за обезбедување

1 favorite Објавен: 23-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ТРАНСКОП А.Д. Битола

Индустрија: - Нема информација

Регион: Битолски

Оглас: ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. ...

Prodavac/ka

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДТ Стокомак ДОО

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Горче Петров

Оглас:   Стокомак е ланец н...

Касиер/ка и Продавачи

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДТ Стокомак ДОО

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Влае

Оглас:   Стокомак е ланец н...

Касиер/ка

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДТ Стокомак ДОО

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Кисела Вода

Оглас:   Стокомак е ланец н...

Касиер/ка

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДТ Стокомак ДОО

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Сингелик

Оглас:   Стокомак е ланец н...

Цвеќар-аранжер

1 favorite Објавен: 23-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Kupimoment DOO

Индустрија: Услуги

Регион: нема информација

Оглас: Купимомент Доо нуди работа во св...

Спец. по стоматолошка протетика

0 favorite Објавен: 23-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Дентомедика Рафа...

Индустрија: Стоматологија

Регион: нема информација

Оглас: Барам спец. по стоматолошка прот...

Референт за продажба

0 favorite Објавен: 22-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Центар

Оглас: ...

Шпедитерски царински декларант

1 favorite Објавен: 22-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги тр...

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

Работник за едноставни работи на производствена линија

2 favorite Објавен: 22-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Производство

Регион: Струмица

Оглас: ...

Изнајмувач на возила

0 favorite Објавен: 22-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Карпош

Оглас: ...

Службеник за кредити

1 favorite Објавен: 22-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Финансиско друштво ...

Индустрија: Разни области

Регион: Битола

Оглас: ...

Рецепционер

0 favorite Објавен: 22-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за градежниш...

Индустрија: Разни области

Регион: Карпош

Оглас: ...

сметководител

0 favorite Објавен: 22-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Финансиско друштво ...

Индустрија: Сметководство

Регион: Битола

Оглас: ...

Советник за бизнис

0 favorite Објавен: 22-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Соработник за информатичка поддршка

0 favorite Објавен: 22-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Центар

Оглас: ...

Директор на продажба

0 favorite Објавен: 22-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ИНОС-ПАК ДОО Струмиц...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Струмица

Оглас: ...

Информатичар

0 favorite Објавен: 22-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Агенција за привреме...

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Центар

Оглас: ...