ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Sportbet

1 favorite Објавен: 26-02-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Sportbet

Индустрија: Услуги

Регион: Струмица

Оглас: -УПЛАТА И ИСПЛАТА НА ТИКЕТИ ...

Директор

1 favorite Објавен: 26-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Декра, Македонија

Индустрија: Осигурување

Регион: Струмички

Оглас: ОПИС НА КОМПАНИЈАТА Пазарот за ж...

Електро техничар

0 favorite Објавен: 25-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Елко-инг Дооел

Индустрија: Енергетика

Регион: Струмички

Оглас: Се бара еден работник за позиција е...

Електромонтер

0 favorite Објавен: 25-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Елко-инг Дооел

Индустрија: Енергетика

Регион: Струмички

Оглас: Се бара еден работник за позиција е...

Машински техничар

1 favorite Објавен: 25-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Елко-инг Дооел

Индустрија: Енергетика

Регион: Струмички

Оглас: Се бара еден работник за позиција м...

Машински техничар

2 favorite Објавен: 24-02-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Енергетика

Регион: Струмица

Оглас: Се бара еден работник за позициј...

Електротехничар

0 favorite Објавен: 24-02-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Енергетика

Регион: Струмица

Оглас: Се бара еден работник за позициј...

Електромонтер

0 favorite Објавен: 24-02-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Енергетика

Регион: Струмица

Оглас: Се бара еден работник за позициј...

Административен работник

17 favorite Објавен: 18-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Јока

Индустрија: Прехранбена

Регион: Струмички

Оглас: МЛЕКАРА ЈОКА, една од нај големите ...

Продавач

7 favorite Објавен: 18-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Nikol-B

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Струмички

Оглас: Се бараат работнички за работа во т...

Комерцијалист за продажба

9 favorite Објавен: 14-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕКСТРИМ ПАРФЕМИ ДОО

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Струмички

Оглас: ЕКСТРИМ ПАРФЕМИ ДОО има потреба од ...

Продавач

14 favorite Објавен: 12-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Прима Мебел ДОО

Индустрија: Трговија

Регион: Струмички

Оглас: Прима е најголемиот хрватски ланец ...

Обични работници одгледување растенија Струмица

55 favorite Објавен: 08-08-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Солидис

Индустрија: нема информација

Регион: Струмица

Оглас: Бараме обични работници за одгле...

Бараме жени за работа во стакленици

67 favorite Објавен: 08-08-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Солидис

Индустрија: нема информација

Регион: Струмица

Оглас: Бараме жени за работа во стаклен...

Бараме жени за работа во стакленици

37 favorite Објавен: 04-08-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Солидис

Индустрија: Земјоделство

Регион: Струмица

Оглас: Бараме жени за работа во стаклен...

Обични работници одгледување растенија Струмица, Босилово

17 favorite Објавен: 27-07-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Солидис

Индустрија: нема информација

Регион: Струмица

Оглас: Бараме обични работници за одгле...