ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Ракувач со машина за печатење на текстил

0 favorite Објавен: 15-11-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Текстилна

Регион: Гевгелија

Оглас: ...

Продавач

0 favorite Објавен: 15-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Васидора ДООЕЛ

Индустрија: Текстилна

Регион: Скопски

Оглас: Vasidora Fashion Group една од воде...

Шивач на текстил

0 favorite Објавен: 14-11-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Текстилна

Регион: Делчево

Оглас: ...

Шивач на текстил

0 favorite Објавен: 14-11-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: МИ-СКЕЧ ДООЕЛ Прилеп

Индустрија: Текстилна

Регион: Прилеп

Оглас: ...

Работник на едноставни работи во производството на текстил

1 favorite Објавен: 12-11-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Текстилна

Регион: Кочани

Оглас: ...

Персонал за продажба

0 favorite Објавен: 12-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Globay Macedonia

Индустрија: Текстилна

Регион: Скопски

Оглас: Глобај Македонија, поради отварање ...

Персонал за продажба

0 favorite Објавен: 10-11-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Globay Macedonia

Индустрија: Текстилна

Регион: Скопје

Оглас: Глобај Македонија, поради отвара...

Шивач/ки

2 favorite Објавен: 05-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Екатерина 2007

Индустрија: Текстилна

Регион: Охридски

Оглас: Се бараат работници во конфекција с...

Шивач/ки

2 favorite Објавен: 04-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Екатерина 2007

Индустрија: Текстилна

Регион: Охридски

Оглас: Се бараат работници во конфекција с...

Шивач/ки

2 favorite Објавен: 04-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Екатерина 2007

Индустрија: Текстилна

Регион: Охридски

Оглас: Се бараат работници во конфекција с...

Шивач/ки

1 favorite Објавен: 03-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Екатерина 2007

Индустрија: Текстилна

Регион: Охридски

Оглас: Се бараат работници во конфекција с...

Шивач/ки

0 favorite Објавен: 03-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Екатерина 2007

Индустрија: Текстилна

Регион: Охридски

Оглас: Се бараат работници во конфекција с...

Шивач/ки

0 favorite Објавен: 02-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Екатерина 2007

Индустрија: Текстилна

Регион: Охридски

Оглас: Се бараат работници во конфекција с...

Шивач/ки

0 favorite Објавен: 02-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Екатерина 2007

Индустрија: Текстилна

Регион: Охридски

Оглас: Се бараат работници во конфекција с...

Шивач/ки

0 favorite Објавен: 02-11-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Екатерина 2007

Индустрија: Текстилна

Регион: Охридски

Оглас: Се бараат работници во конфекција с...

Шивач/ки

1 favorite Објавен: 17-10-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СА-ЕЛ ДООЕЛ Охрид

Индустрија: Текстилна

Регион: Охридски

Оглас: Конфекција ,,СА-ЕЛ" Дооел Охрид има...

Шивач/ки

5 favorite Објавен: 04-10-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕВРО ЏИНС ДООЕЛ-Охри...

Индустрија: Текстилна

Регион: Охридски

Оглас: шивач/ки...

Шивач на текстил

17 favorite Објавен: 20-08-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Модна конфекција ТИ-...

Индустрија: Текстилна

Регион: Штип

Оглас: ...