ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Соработник за Човечки Ресурси

0 favorite Објавен: 19-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Специјална Болни...

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: Интернационална компанија за пот...

сметководител

0 favorite Објавен: 19-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Специјална Болни...

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: Интернационална компанија за пот...

Оперативен Менаџер

0 favorite Објавен: 19-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Специјална Болни...

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: Интернационална компанија за пот...

Домаќин-економ

0 favorite Објавен: 19-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Дом за стари лица Те...

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: во дом за стари лицаТерзиева се ба...

Медицинска сестра

1 favorite Објавен: 19-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Интернационален Бунд...

Индустрија: Медицина

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Ние, Интернационален Бунд – Штутгар...

Медицинска сестра

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ НИКИ с.Оризаре Л...

Индустрија: Медицина

Регион: Липково

Оглас: ...

Доктор по медицина анестезиолог и реаниматолог

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Приватна здравствена...

Индустрија: Медицина

Регион: Карпош

Оглас: ...

Дефектолог

0 favorite Објавен: 18-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Аудитива

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Преставништво за слушни апарати бар...

Медицински техничар

1 favorite Објавен: 18-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Аудитива

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Преставништво за слушни апарати бар...

Медицинска сестра

1 favorite Објавен: 17-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ДИМАРГО ДЕНТ Охрид

Индустрија: Медицина

Регион: Охрид

Оглас: ...

Медицинска сестра

2 favorite Објавен: 16-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ ДУРМИШИ МЕДИКА с...

Индустрија: Медицина

Регион: Чашка

Оглас: ...

Медицинска сестра

2 favorite Објавен: 16-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ-Ординација по оп...

Индустрија: Медицина

Регион: Гази Баба

Оглас: ...

доктор на стоматологија

3 favorite Објавен: 13-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Стоматолошка Орд...

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Битола

Оглас: ПЗУ Стоматолошка Ординација Д-р ...

Доктор/ка

2 favorite Објавен: 13-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: PZU DR. OFELIJA

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ Д-Р ОФЕЛИЈА, приватна здравстве...

Доктор по медицина специјализант

0 favorite Објавен: 10-04-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Приватна здравствена...

Индустрија: Медицина

Регион: Карпош

Оглас: ...

Медицинска сестра

10 favorite Објавен: 09-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: opsta ordinacija

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ има потреба од медицинска сестр...

Медицинска сестра

0 favorite Објавен: 08-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Dom za stari lica Na...

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Дом за стари лица Нана има потреба ...

Неговател/ка

0 favorite Објавен: 08-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Dom za stari lica Na...

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Дом за стари лица Нана има потреба ...

Неговател/ка

0 favorite Објавен: 03-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Дом за стари лица Те...

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: потребни се негувател/ка за работа ...

Медицинска сестра

3 favorite Објавен: 03-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Дом за стари лица Те...

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: потребна е 1 медицинска сестра за р...

Негувателка

0 favorite Објавен: 02-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Геромедикал Феникс

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: Дом за стари лица Геромедикал Фе...

Medicinska sestra

5 favorite Објавен: 02-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: PUSZ Geromedikal Fen...

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: ПУСЗ Геромедикал Феникс има потр...

СПЕЦИЈАЛИСТ ПО МЕДИЦИНСКА БИОХЕМИЈА

0 favorite Објавен: 29-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ АЗУРА

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Имаме потреба од доктор специјалсит...

Доктор/ка

2 favorite Објавен: 29-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ АЗУРА

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Имаме потреба од доктор специјаслит...

Физио-терапевт

1 favorite Објавен: 25-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: pozitiva

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Студио Позитива има потреба од Физи...

Доктор/ка

4 favorite Објавен: 22-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ АГРОН

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Приватна здравствена амбуланта Агро...

ПЗУ Поликлиника Виталино

25 favorite Објавен: 19-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ ПОЛИКЛИНИКА ВИТА...

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Велес

Оглас: Пзу Поликлиника Виталино има пот...

Медицинска сестра

37 favorite Објавен: 15-03-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Приватна здравствена...

Индустрија: Медицина

Регион: Центар

Оглас: ...

Медицинска сестра

7 favorite Објавен: 14-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Д-р Александар Н...

Индустрија: Медицина

Регион: Охридски

Оглас: медицинска сестра ...

Медицинска сестра

8 favorite Објавен: 12-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Dji End Em 7887

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: One of Britain's largest hospital t...

Лаборант

11 favorite Објавен: 21-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ САНТЕ ПЛУС ГРОУП

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ГРУПАЦИЈА НА БОЛНИЦИ САНТЕ ПЛУС отв...

Специјализант по трудова медицина

1 favorite Објавен: 21-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ САНТЕ ПЛУС ГРОУП

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ГРУПАЦИЈА НА БОЛНИЦИ САНТЕ ПЛУС отв...

Доктор/ка

2 favorite Објавен: 21-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ САНТЕ ПЛУС ГРОУП

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ГРУПАЦИЈА НА БОЛНИЦИ САНТЕ ПЛУС отв...

Гинеколог

2 favorite Објавен: 21-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ САНТЕ ПЛУС ГРОУП

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ГРУПАЦИЈА НА БОЛНИЦИ САНТЕ ПЛУС отв...

Биохемичар

8 favorite Објавен: 21-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ САНТЕ ПЛУС ГРОУП

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ГРУПАЦИЈА НА БОЛНИЦИ САНТЕ ПЛУС отв...

Оториноларинголог

3 favorite Објавен: 21-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ САНТЕ ПЛУС ГРОУП

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ГРУПАЦИЈА НА БОЛНИЦИ САНТЕ ПЛУС отв...