ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

- Нема информација

0 favorite Објавен: 23-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: B-net

Индустрија: - Нема информација

Регион: Струшки

Оглас: B-NET ima potreba od elektricari za...

Помошник готвач

0 favorite Објавен: 22-01-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Разни области

Регион: Струга

Оглас: ...

Рецепционер

0 favorite Објавен: 22-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛМ ДООЕЛ - Мираге Хо...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Струшки

Оглас: Примање и испраќање на гостите, дав...

Готвач

0 favorite Објавен: 22-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛМ ДООЕЛ - Мираге Хо...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Струшки

Оглас: Хотел Мираж го проширува својот тим...

Собар/ka

0 favorite Објавен: 22-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛМ ДООЕЛ - Мираге Хо...

Индустрија: Туризам

Регион: Струшки

Оглас: Хотел Мираж го проширува својот тим...

Келнер/Шанкер

0 favorite Објавен: 22-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛМ ДООЕЛ - Мираге Хо...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Струшки

Оглас: Хотел Мираж го проширува својот тим...

Келнер

0 favorite Објавен: 21-01-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Угостителство

Регион: Струга

Оглас: ...

Маркетинг асистент

0 favorite Објавен: 18-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: BIZI GRUP DOO

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Струшки

Оглас: 1 Newly opened position for digital...

Електричар

0 favorite Објавен: 16-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фибула Ер Травел ДОО...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Западна Македонија, ...

Оглас: Хотел Изгрев кој се наоѓа на охридс...

Продавач - консултант

5 favorite Објавен: 03-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Inter Optik - AV

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Охридски, Струшки

Оглас: Се бара работник во Очна Оптика "Ин...

PHP Developer

1 favorite Објавен: 27-12-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Bold Development

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Струшки

Оглас: Bold Development, a web development...

- Нема информација

5 favorite Објавен: 21-12-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: B-net

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски, Струшки

Оглас: B-NET Struga ima potreba od monter ...