ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Пакувач

6 favorite Објавен: 19-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СТ- Охрид

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Охридски

Оглас: Трговска фирма за прибор и садови и...

сметководител

3 favorite Објавен: 18-10-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Сметководство

Регион: Охрид

Оглас: ...

Продавач

4 favorite Објавен: 18-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Турист Инжинеринг ДО...

Индустрија: Трговија

Регион: Охридски

Оглас: Турист Ижинеринг Дооел Охрид има по...

Главен сметководител

0 favorite Објавен: 18-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Турист Инжинеринг ДО...

Индустрија: Трговија

Регион: Охридски

Оглас: Турист Инжинеринг има потреба од ов...

Економски книговодител

1 favorite Објавен: 17-10-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Економија

Регион: Охрид

Оглас: ...

Стоматолошка сестра

2 favorite Објавен: 16-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ ДР ЛИЛЈАНА ИВАНО...

Индустрија: Стоматологија

Регион: Охридски

Оглас: Поликлиника Ивановски има потреба о...

Инженер

2 favorite Објавен: 15-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛТХ Леарница ДООЕЛ

Индустрија: Автомобилска

Регион: Охридски

Оглас: ЛТХ Леарница ДООЕЛ Охрид вработува ...

Оператор

1 favorite Објавен: 15-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Болд Девелопмент

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Охридски

Оглас: Bold Development, a company based i...

Работник на едноставни работи во производството на текстил

0 favorite Објавен: 14-10-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво со ограничен...

Индустрија: Текстилна

Регион: Охрид

Оглас: ...

Работник на едноставни работи во производството на текстил

1 favorite Објавен: 14-10-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво со ограничен...

Индустрија: Производство

Регион: Охрид

Оглас: ...

Садомијач

5 favorite Објавен: 10-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Дооел Динамика Битол...

Индустрија: Туризам

Регион: Охридски

Оглас: Hotel Millenium Palace Ohrid ima po...

Помошник во кујна

2 favorite Објавен: 10-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Интерактиве солутион...

Индустрија: Угостителство

Регион: Охридски

Оглас: Кафе (snack) бар "The Vault" во цен...

Продавач

2 favorite Објавен: 10-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: МАРКЕТ ИН

Индустрија: Трговија

Регион: Охридски

Оглас: Market IN Ohrid ima potreba od prod...

Оператор на линија

3 favorite Објавен: 09-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: C & P Alati DOOEL Oh...

Индустрија: Производство

Регион: Охридски

Оглас: Вработуваме 3ца оператори на машина...

Помошник во кујна

2 favorite Објавен: 09-10-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Угостителство

Регион: Охрид

Оглас: Кафе (snack) бар "The Vault" во ...

Специјалист за обезбедување на локации

0 favorite Објавен: 08-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Нова Мастер Комуника...

Индустрија: Услуги

Регион: Охридски

Оглас: Active Watch mission is to provide ...

Градежен инженер

0 favorite Објавен: 07-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Dietrich Bau

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Охридски

Оглас: Реномираната компанија Диетрицх – Б...

Машински инженер

1 favorite Објавен: 07-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Dietrich Bau

Индустрија: Машинство

Регион: Охридски

Оглас: Реномираната компанија Диетрицх – Б...

Маркетинг Агент

0 favorite Објавен: 05-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Болд Девелопмент

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Охридски

Оглас: Bold Development​ is looking for an...

Програмер

3 favorite Објавен: 05-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Болд Девелопмент

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Охридски

Оглас: Bold Development, an English outsou...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 03-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мегасеф Секјурити Цо

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски

Оглас: Megasef Sekjuriti Co,Ohrid ima potr...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 03-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мегасеф Секјурити Цо

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски

Оглас: Megasef Sekjuriti Co,Ohrid bara rab...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 03-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мегасеф Секјурити Цо

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски

Оглас: Megasef Sekjuriti Co,Ohrid ima potr...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 03-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мегасеф Секјурити Цо

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски

Оглас: Megasef Sekjuriti Co,Ohrid ima potr...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 03-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мегасеф Секјурити Цо

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски

Оглас: Megasef Sekjuriti Co ,Ohrid ima pot...

Практикант

3 favorite Објавен: 02-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Болд Девелопмент

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Охридски

Оглас: Bold Development, an English outsou...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 02-10-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Александар Вила

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски

Оглас: Aleksandar Vila ima potreba od 2(dv...

ДОМАЌИНКА

6 favorite Објавен: 02-10-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Мегасеф Секјурити Цо

Индустрија: Туризам

Регион: Охрид

Оглас: Aleksandar Vila bara 2domakinki ...

Оператор на производствена линија

4 favorite Објавен: 02-10-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Мегасеф Секјурити Цо

Индустрија: Машинство

Регион: Охрид

Оглас: Megasef Sekjuriti Co,Ohrid ima p...

APKANIST

1 favorite Објавен: 02-10-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Мегасеф Секјурити Цо

Индустрија: Машинство

Регион: Охрид

Оглас: Megasef Sekjuriti Co,Ohrid ima p...

Фарбар

1 favorite Објавен: 02-10-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Мегасеф Секјурити Цо

Индустрија: Машинство

Регион: Охрид

Оглас: Megasef Sekjuriti Co,Ohrid bara ...

Zavarvac

0 favorite Објавен: 02-10-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Мегасеф Секјурити Цо

Индустрија: Машинство

Регион: Охрид

Оглас: Megasef Sekjuriti Co,Ohrid bara ...

Шивач/ки

4 favorite Објавен: 20-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Бети-Артспид ДООЕЛ

Индустрија: Текстилна

Регион: Охридски

Оглас: Се бараат шивачки на полно работно ...

Агент за продажба и маркетинг

4 favorite Објавен: 18-09-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Нова Мастер Комуника...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Охридски

Оглас: Maple Advance is one of the largest...