ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Директор

0 favorite Објавен: 19-01-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЈП “Комуналец" - Кич...

Индустрија: Администрација

Регион: Кичевски

Оглас: Градоначалникот на Општина Кичево, ...

Општ работник

0 favorite Објавен: 17-01-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Акционерско друштво ...

Индустрија: Разни области

Регион: Кичево

Оглас: ...

Наставен кадар

0 favorite Објавен: 17-01-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЦОУ „Милто Гурра" с....

Индустрија: Образование и наука

Регион: Кичевски

Оглас: Врз основа на член 22 став 1 точка ...

Наставен кадар

0 favorite Објавен: 16-01-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЦОУ "Наим Фрешери" с...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Кичевски

Оглас: Врз основа на член 22 и 23 од Закон...

Наставен и ненаставен кадар

0 favorite Објавен: 16-01-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ОУ "Санде Штерјоски"...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Кичевски

Оглас: Врз основа на член 22 и 23 од Закон...

Продавач

19 favorite Објавен: 04-11-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Јавно трговско друшт...

Индустрија: Разни области

Регион: Кичево

Оглас: ...