ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Возач на товарно возило

0 favorite Објавен: 18-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

Продавач

1 favorite Објавен: 17-06-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: KAPITOL DOOEL

Индустрија: Трговија

Регион: Велешки

Оглас: Продажба на репроматеријали за гипс...

Фасадер

1 favorite Објавен: 13-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТП за завршни работи...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

Шивач на текстил

0 favorite Објавен: 13-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Занаетчија Производн...

Индустрија: Текстилна

Регион: Велес

Оглас: ...

Работник за доставување на стока

0 favorite Објавен: 13-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

Шивач

0 favorite Објавен: 13-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТИФИ ГРУП ДООЕЛ увоз...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

Шивач на текстил

0 favorite Објавен: 13-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТИФИ ГРУП ДООЕЛ увоз...

Индустрија: Текстилна

Регион: Велес

Оглас: ...

Шивач

0 favorite Објавен: 13-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТИФИ ГРУП ДООЕЛ увоз...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

Шивач

0 favorite Објавен: 13-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Занаетчија Производн...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

Магационерски работник

2 favorite Објавен: 12-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

Пеглач

2 favorite Објавен: 10-06-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Елина ДООЕЛ

Индустрија: Текстилна

Регион: Велешки

Оглас: Потребни се лица за работна пози...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 09-06-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Елина ДООЕЛ

Индустрија: - Нема информација

Регион: Велешки

Оглас: Испразнето е работно место за хиг...

Монтер на мебел

1 favorite Објавен: 07-06-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Велес

Оглас: Андро-Промет Мебел во Велес има ...

Продавач - консултант

2 favorite Објавен: 06-06-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Нефа мебел дооел

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Велешки

Оглас: Компанијата НЕФА МЕБЕЛ се занимав...

Baram rabota

2 favorite Објавен: 30-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: veles

Индустрија: /

Регион: Veles

Оглас: baram rabota ...

Возач на товарно возило

3 favorite Објавен: 28-05-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за вработува...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

Ветеринарен техничар

2 favorite Објавен: 28-05-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за вработува...

Индустрија: Ветерина

Регион: Велес

Оглас: ...

Општ работник

6 favorite Објавен: 23-05-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Елина ДООЕЛ

Индустрија: Текстилна

Регион: Велешки

Оглас: Се бараат лица за работа во Завршно...

Продавачка

6 favorite Објавен: 20-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Леди ди трејд

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Велес

Оглас: Трафиката се наоѓа во Велес , на...

Машинобравар

1 favorite Објавен: 10-05-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за вработува...

Индустрија: Машинство

Регион: Велес

Оглас: ...

Шивач/ки

4 favorite Објавен: 08-05-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ELINA DOOEL

Индустрија: Текстилна

Регион: Велешки

Оглас: Ви нудиме можност да се обучит...

Шивач

3 favorite Објавен: 03-05-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

Бравар

0 favorite Објавен: 03-05-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

Комерцијалист за внатрешна трговија

1 favorite Објавен: 27-04-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за вработува...

Индустрија: Трговија

Регион: Велес

Оглас: ...

Месар

1 favorite Објавен: 27-04-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за вработува...

Индустрија: Разни области

Регион: Велес

Оглас: ...

Комерцијалист за внатрешна трговија

0 favorite Објавен: 27-04-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за вработува...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Велес

Оглас: ...