Детали за огласот

 • Друштво за градежништво трговија и услуги ЛИМАК ДОО Скопје Центар
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMKIG

(НЕАКТИВЕН) - ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР-ПРОЕКТАНТ

 • Индустрија: Електроника и Телекомуникации
 • Краен рок: 17-12-2019
 • Центар
Детали за огласот