Детали за огласот

 • Друштво за трговија на големо и мало производство и услуги ЕКСОЛ-М увоз-извоз ДОО Битола Битола
 • Плата 16000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMGNG

(НЕАКТИВЕН) - МАГАЦИОНЕР

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 14-12-2019
 • Битола
Детали за огласот