ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Продавач/ка во малопродажен објект

3 favorite Објавен: 13-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Tobako Havana

Индустрија: Трговија

Регион: Прилепски

Оглас: Se bara prodavacka za rabota vo tob...

ПРОДАВЧКА

6 favorite Објавен: 13-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Битола

Оглас: За потребите на нашата малопрода...

Комерцијалист за внатрешна трговија

0 favorite Објавен: 12-02-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Трговија

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Комерцијалист за внатрешна трговија

0 favorite Објавен: 12-02-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Продавач

0 favorite Објавен: 12-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Flair

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Flair Aerodrom bara prodavac/prodav...

Комерцијалист

0 favorite Објавен: 12-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Енерго систем ДОО

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Комерцијалист (референт за продажба...

Доставувач

0 favorite Објавен: 12-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ИНТЕР АЛПИНА ДООЕЛ

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: АЛГИДА има потреба Дистрибутери-До...

Продавач/ка во малопродажен објект

0 favorite Објавен: 12-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: CASA MIA

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Позиција – Продавачка; Касиерка Се...

Администратор

0 favorite Објавен: 12-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Дубровкиња

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО Спроведу...

Комерцијалист за продажба

0 favorite Објавен: 12-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Универзал Комерц Ско...

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: УНИВЕРЗАЛ КОМЕРЦ ДООЕЛ Скопје - Лид...

Продавач

1 favorite Објавен: 12-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПАВИА ДОО СКОПЈЕ

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Фирмата ПАВИА доо Скопје бара прода...

Доставувач

0 favorite Објавен: 12-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ИНТЕР АЛПИНА ДООЕЛ

Индустрија: Трговија

Регион: Струмички

Оглас: АЛГИДА има потреба Дистрибутери-Дос...

home office - телефонски оператори

0 favorite Објавен: 11-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: WD Company

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: нема информација...

Продавач

0 favorite Објавен: 11-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДС...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Aмигос ДООЕЛ- Подружница Ванако Тре...

Референт за продажба

0 favorite Објавен: 10-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: СуперОрто

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: RADEK ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ RADEK...

Маркетинг Агент

5 favorite Објавен: 10-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Nedelkoski Kozmetiks

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Струмички

Оглас: Руска компанија има потреба од сора...

Магационер

1 favorite Објавен: 10-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Имиџ Интернационал Д...

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: ЗАДАЧИ И ОДГОВОРНОСТИ: - Прием н...

Продавач

3 favorite Објавен: 09-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Прима Мебел ДОО

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Прима е најголемиот хрватски ланец ...

нема информација

1 favorite Објавен: 08-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Теди блоемен и арт

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: нема информација

Оглас: Potreben e kreativen i pozitiven...

Продавач

0 favorite Објавен: 08-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Монди Компани ДОО

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: За продажниот салон во Пинтија, Инт...

Референт за продажба

3 favorite Објавен: 08-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: MEDIKAPRO DOOEL

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Тетовски

Оглас: ПРОДАЖБА НА ОРТОПЕДСКИ ПОМАГАЛА ...

Референт за продажба

4 favorite Објавен: 08-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: MEDIKAPRO DOOEL

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Прилепски

Оглас: ПРОДАЖБА НА ОРТОПЕДСКИ ПОМАГАЛА ...

Специјалист за интернет маркетинг и социјални медиуми

1 favorite Објавен: 08-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЛИОНС-СТР

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Job Summary Support the Company's ...

Помошник Сметководител

1 favorite Објавен: 08-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Papiroti Group DOOEL...

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Компанијата "Папироти Груп ДООЕЛ Ск...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 08-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Еуро Текника

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: firma vo Vizbegovo bara higienicark...

Сметководител и помошник сметководител

0 favorite Објавен: 08-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: нема информација...

Маркетинг менаџер

0 favorite Објавен: 07-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Мегамобил

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Бараме лице задолжено за маркетинг ...

Фармацевт

0 favorite Објавен: 07-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: пантерфакс

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Farmaceft so i bez iskustvo , so li...

Комерцијалист

0 favorite Објавен: 07-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фортуна МК

Индустрија: Трговија

Регион: Цела Македонија

Оглас: Фортуна МК има потреба од комерција...

Референт за продажба за ОРТОПЕДСКИ ПОМАГАЛА

3 favorite Објавен: 07-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МЕДИКАПРО ДООЕЛ Скоп...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Тетово

Оглас: ПРОДАЖБА НА ОРТОПЕДСКИ П...

Референт за продажба за ОРТОПЕДСКИ ПОМАГАЛА

5 favorite Објавен: 07-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МЕДИКАПРО ДООЕЛ Скоп...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Прилеп

Оглас: ПРОДАЖБА НА ОРТОПЕДСКИ П...

Магационер

2 favorite Објавен: 06-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Прима Мебел ДОО

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Прима е најголемиот хрватски ланец ...

Продавач/ка во малопродажен објект

1 favorite Објавен: 06-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Еуроалба дооел

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Euroalba dooel od Skopje bara : ...

Prodavacka i Magacioner/Distributer

1 favorite Објавен: 05-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Еуроалба дооел

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Еуроалба дооел бара вработени за...

Агент за продажба и маркетинг

0 favorite Објавен: 05-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АБВ - деловен именик

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Западна Македонија

Оглас: АБВ на Македонското Стопанство е ди...

Продавач

0 favorite Објавен: 05-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: БЕОСПОРТ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: Трговското друштво ТАРА МОДА од Ско...