ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Земјоделски техничар

0 favorite Објавен: 18-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговијап...

Индустрија: Земјоделство

Регион: Берово

Оглас: ...

Земјоделски тракторист

0 favorite Објавен: 14-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ДПТТУ ТЕМОВ ФРУИТ ДО...

Индустрија: Земјоделство

Регион: Кавадарци

Оглас: ...

Механичар на земјоделска механизација

0 favorite Објавен: 12-06-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Земјоделство

Регион: Кисела Вода

Оглас: ...

Механичар

0 favorite Објавен: 01-06-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хемометал Дооел

Индустрија: Земјоделство

Регион: Битолски

Оглас: Хемометал е компанија која 25 год, ...

Земјоделец за мешани култури

0 favorite Објавен: 10-05-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за вработува...

Индустрија: Земјоделство

Регион: Лозово

Оглас: ...

Земјоделски тракторист

0 favorite Објавен: 18-04-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Земјоделство

Регион: Центар

Оглас: ...

Земјоделски тракторист

0 favorite Објавен: 02-04-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Трговско друштво за ...

Индустрија: Земјоделство

Регион: Аеродром

Оглас: ...