Детали за огласот

  • Vk.kompaniБитола
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места5
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOJLIH

(НЕАКТИВЕН) - АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Детали за огласот

 За да продолжиме да ги остваруваме нашите амбициозни цели,потребни ни се соработници кој се мотивирани,инспирирани за големи цели за остварување на големи резултати. Доколку сакате да ги развиете вашите вештини и станите дел од нашиот тим пратете ваши податоци во инбокс.

ПЛАТА ОД 250-500евра.

ПОЧЕТОК СО РАБОТА ВЕДНАШ!!!

ОГЛАСОТ ВАЖИ ЗА БИТОЛА 

Останати огласи од ист регион