Детали за огласот

 • Друштво за производство трговија и услуги ДИДИ-БЕБЕ ДООЕЛ увоз-извоз Куманово Куманово
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMGIF

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАВАЧ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 14-12-2019
 • Куманово
Детали за огласот