Детали за огласот

 • ПХП АППС ДООЕЛ Скопје
 • Плата 30.000
 • Вид на вработувањеОпределено
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNLMO

(НЕАКТИВЕН) - PHP DEVELOPER(S)

 • Индустрија: Информатика
 • Краен рок: 13-02-2020
 • Скопје
Детали за огласот

PHP APPS - ПХП АППС ДООЕЛ е во потрага по талентирани и мотивирани PHP девелопери кои на креативен начин ќе ги искомбинираат своите вештини за веб дизајн и програмирање. Идеалните кандидати за отворените позиции треба да бидат подготвени за работа на веќе постоечки проекти, како и активно да учествуваат во предложување нови предизвикувачки идеи како за домашниот, така и за меѓународниот пазар.

Потребно е кандидатите да имаат искуство со следниве технологии:

PHP;(HTML;CSS) MySql; JQuery/Javascript;

Ние ќе ви ги дадеме сите потребни алатки за работа, обука и менторирање, а од вас очекуваме:

Познавање на англиски јазик; Желба за тимска работа; Искреност и самоиницијативност; Желба за проучување нови технологии; Проактивно размислување; Активно учество во решавање на настанати проблеми; Истрајност во работата; Позитивен и креативен пристап кон работата; Желба за лично и професионално усовршување;

Условите кои ги нудиме се:

Работно време од понеделник до петок, во временски интервал од 40 часа; Статус на вработен од првиот работен ден; Редовна и компетитвна плата со континуирана можност за зголемување; Бонуси; Одлична и опуштена работна атмосфера, без притисоци; Државни празници не работиме;

 

Доколку сметате дека токму вие треба да бидете нашите идни колеги, пратете ги вашите CV-а на phpappsdooel@gmail.com