Детали за огласот

 • Триглав Осигурување Живот АД, Скопје Скопје
 • Плата 14.500,00
 • Вид на вработувањеОпределено
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб странаwww.triglavzivot.mk
 • Код на огласотTGNNJON

(НЕАКТИВЕН) - ТЕЛЕФОНСКИ OПЕРАТОР

 • Индустрија: Осигурување
 • Краен рок: 22-01-2020
 • Скопје
Детали за огласот

Работни задачи и одговорности:

Закажување на продажни состаноци и реализација на план;

Телефонско комуницирање со постоечки и потенцијални клиенти;

Стручно усовршување, посета на обуки за дополнување на знаењето во земјата и странство;

Динамична и флексибилна работна средина;

Неограничени можности за напредување и заработка.