Детали за огласот

 • Друштво за производство промет и трговија ОБЕЛИСК КОРП ДООЕЛ Скопје Центар
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLKLH

(НЕАКТИВЕН) - МАГАЦИОНЕР

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 07-12-2019
 • Центар
Детали за огласот