Детали за огласот

 • Друштво за производство трговија и услуги ДЕКОР-АС извоз увоз ДООЕЛ Велес Велес
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMIOI

(НЕАКТИВЕН) - ЕЛЕКТРИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ

 • Индустрија: Електроника и Телекомуникации
 • Краен рок: 16-12-2019
 • Велес
Детали за огласот