Детали за огласот

 • Друштво за геодетски работи премер и услуги ГЕО ЛЕНД ДООЕЛ увоз-извоз Битола Битола
 • Плата 12000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMIJH

(НЕАКТИВЕН) - ЕКО ХИГИЕНИЧАР

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 16-12-2019
 • Битола
Детали за огласот