Детали за огласот

 • НОТАР СОЊА ГАВРОВСКА скопје Центар
 • Плата 15000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLONL

(НЕАКТИВЕН) - АДМИНИСТРАТИВЕН СЛУЖБЕНИК

 • Индустрија: Јавна Администрација
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Центар
Детали за огласот