Детали за огласот

  • ТИМ ШПЕД ЈВТ ДООЕЛ СкопјеСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањенема информација
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOIGGL

(НЕАКТИВЕН) - АГЕНТ ЗА ТРАНСПОРТ

Детали за огласот

Тим Шпед ЈВТ ДООЕЛ Скопје има потреба од Агент за транспорт со работно искуство.

-Возачка дозвола Б категорија

-Странски јазици (Англиски,Турски)

Останати огласи од ист регион