Детали за огласот

 • Друштво за производство и трговија на големо и малоувоз-извоз ДЕТОИЛ ДОО Куманово Куманово
 • Плата 15000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMIHF

(НЕАКТИВЕН) - МАГАЦИОНЕР

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 16-12-2019
 • Куманово
Детали за огласот