Детали за огласот

 • АПЕЛАЦИОНЕН СУД БИТОЛА Битола Битола
 • Плата 25672
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMHMJ

(НЕАКТИВЕН) - СОРАБОТНИК

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 15-12-2019
 • Битола
Детали за огласот