Детали за огласот

  • АМСМСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеОпределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGNIONL

(НЕАКТИВЕН) - ВОЗАЧ МЕХАНИЧАР БАЗА СКОПЈЕ

Детали за огласот
Помош на пат, Шлепување и Сервисни услуги (автомеханичарки, автоелектричарски работи) Тестирање и Дијагноза на возила Директен контакт со корисници
Останати огласи од ист регион
Останати огласи од иста компанија