Детали за огласот

 • Друштво за трговија и услуги ПРОМЕТ СТЕЕЛ ХОЛДИНГ ДОО Скопје Сарај
 • Плата 20000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNIKOM

(НЕАКТИВЕН) - АДМИНИСТРАТОР

 • Индустрија: Администрација
 • Краен рок: 17-12-2019
 • Сарај
Детали за огласот