Детали за огласот

 • ПЗУ ПАНОРАМЕКС Тетово Тетово
 • Плата 12551
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGMNMKF

(НЕАКТИВЕН) - АДМИНИСТРАТИВЕН СЛУЖБЕНИК

 • Индустрија: Јавна Администрација
 • Краен рок: 07-12-2019
 • Тетово
Детали за огласот