Детали за огласот

  • DEKRA MACEDONIAШтип
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањенема информација
  • Број на работни местанема информација
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаhttp://www.dekra.mk/
  • Код на огласотTGOILKM

(НЕАКТИВЕН) - ВУЛКАНИЗЕР

Детали за огласот

Во име на својот клиент, ТТГ ПитСтоп, центар за гуми во Штип кој работи повеќе од 20 години во сферата на пневматици, ДЕКРА ја огласува позицијата:

ВУЛКАНИЗЕР

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

Завршено Средно Образование; Претходно работно искуство во дејноста ќе се смета за предност.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗНАЕЊА И СПОСОБНОСТИ

Посветеност и одговорност; Способност за индивидуална и тимска работа.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Клиентот нуди одлична плата, к-15, бонуси, обука и усовршување.Доколку сте заинтересирани за отворената работна позиција, своите професионални биографии можете да ги испратите на: ttgst@t.mk и ttgstip@gmail.com.

Крајниот рок за аплицирање е: 06/11/2020

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Останати огласи од иста компанија