Детали за огласот

  • Шефче ТрансМакедонија
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеПо договор
  • Број на работни местанема информација
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOILGM
  • Квалификации

(НЕАКТИВЕН) - ВОЗАЧ/ ШОФЕР НА КАМИОН НА МЕЃУНАРОДНИ РЕЛАЦИИ

Детали за огласот

Се бара возач со возачка дозвола Е категорија за вршење на меѓународен транспорт на стока.

 Заинтересираните кандидати за подетални информации да се обратат на телефонскиот број или да испратат емаил.

Останати огласи од ист регион