Детали за огласот

  • АДВАНС МЕДИЈА ДООЕЛ СкопјеСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.am.com.mk
  • Код на огласотTGOIHKI

(НЕАКТИВЕН) - АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

Детали за огласот

Фирмата Адванс Медија чија дејност е  продажба на производи и услуги од доменот на електрониката, компјутерската опрема и бела техника, има потреба од Административен асистент.

Потребни квалификации:

- ССС или ВСС ( завршен економски факултет ќе се смета за предност)

- Искуство во работење со програм за влез и излез на фактури (ќе се смета за предност)

Работни задачи:

1. Прием, архивирање, евиденција и чување на документација согласно Законот за Архивско Работење

2. Администрирање на документи  влез и излез на роба, месечни извештаи

3. Чување и администрирање на документација за тендери, тендерски договори, гаранции и сл.

4. Работа во посебен програм за влез и излез на фактури

5. Следење на уплати, должници и валута на влезни фактури

 

 

Сите заинтересирани кандидати можат да пратат CV на: irina.trajceska@am.com.mk

Останати огласи од ист регион