Детали за огласот

  • А-Цони Александар ДООЕЛ СкопјеСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места2
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.aconi.com.mk
  • Код на огласотTGOGHIN

(НЕАКТИВЕН) - ADMINISTRATIVE ASSISTANT

Детали за огласот

Изготвување на влезни и излезни фактури, испратници-повратници,заверка во деловодна книга,изготовка на понуди, архивирање на документи, електронско банкарство, дознаки во странство, подготвување на тендерска документација,, англиски јазик задолжително познавање, возачка Б категорија задолжителна

Останати огласи од ист регион