Детали за огласот

 • Друштво за трговија на големо и мало и услуги ВТ КОМПАНИ Вики ДООЕЛ увоз-извоз Скопје Скопје
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNNFK

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАЖЕН АГЕНТ НА ТЕРИТОРИЈА НА РСМАКЕДОНИЈА

 • Индустрија: Продажба и трговија
 • Краен рок: 22-01-2020
 • Скопје
Детали за огласот
нема информација