Детали за огласот

 • Human Resources Кавадарци
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNNMFM

(НЕАКТИВЕН) - ГЛАВЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

 • Индустрија: нема информација
 • Краен рок: 06-04-2020
 • Кавадарци
Детали за огласот

Меѓународна компанија за управување со отпад  во Кавадарци, бара административен работник - сметководителка, со соодветно образование или дипломирана  по економија, со или без 

искуство во сметководство и добро познавање на англискиот јазик (говорен и писмен). Испратете CV со фотографија на  англиски јазик на humanresources@ecoenergysystem.org